Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Навіщо Пальчевський у Москві говорив про возз'єднання

2020 09 11 BBC

 

Рекламні щити з Андрієм Пальчевським є і в Смілі.
А днями журналісти BBC взяли у нього інтервʼю, в якому мова йшла, зокрема, і про поїздки Пальчевського в Росію та постійна його участь у ефірах тамтешніх пропагандистських каналів.
За кілька днів бізнесмен і телеведучий Андрій Пальчевський, найпевніше, оголосить про свій новий похід у політику: його прізвище - серед фаворитів на виборах київського мера. Саме тому журналісти і прийшли до нього на інтерв'ю. Але розмова виявилась непростою та емоційною. Коли мова заходить про мир на Донбасі, він гостро реагує на згадки про повідомлення штабу ООС про обстріли українських позицій з дронів.
"Я не знаю, хто у вас кидає особисто бомби. Ви не схожі на людину, на яку хоч раз кидали бомбу. Але ви схожі на людину, яка дуже любить говорити про бомби. У вас кидали бомбу хоч раз? Ви на фронті були? У мене до вас питання. А я - був", - сказав він журналістці ВВС.
Ми у нього запитали про поїздку на російський канал до Ольги Скабєєвої, де він сказав слова : "Чим більше і грубіше ви будете лаяти Україну, то далі ми будем від нашого щасливого дня возз'єднання". Це питання Пальчевського помітно знервувало. Він заперечив, що говорив таке, вимагав від журналістів ВВС вибачень у дещо специфічний спосіб: "Ви приїдете на другу частину, пройдете до мене, поцілуєте поділ сукні і скажете: "Пробачте за брехню". А я скажу: "Прощаю". Пальчевський виправдовував свою участь у російських ток-шоу тим, що хотів миру. При цьому говорив журналістам ВВС: "Якщо таких як ви пошлють туди, то буде кров литися тонами".
Дискусія на тему "возз'єднання" народів продовжилась і після інтерв'ю. Після закінчення розмови знімальна група ВВС провела у квартирі Пальчевського, у якій проходив запис, кілька незапланованих хвилин: господар помешкання стояв у дверях і наполягав, що йому мають негайно продемонструвати його точну цитату, стверджуючи, що "йому соромно, що на ВВС працюють такі журналісти".
Цитата знайшлася, хоч і дещо пізніше, ніж того хотів Андрій Пальчевський. Зате тепер усі охочі можуть ознайомитися з нею та з відповідним фрагментом інтерв'ю.
Подивіться що з цього вийшло. Буде цікаво.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.