Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Смілянський дитсадок «Чебурашка» став кращим в Україні у рейтингу оформлення зовнішньої території

Колектив дошкільного навчального закладу №18 "Чебурашка" взяв участь у конкурсному сезоні "Конкурсна осінь - 2022", що проводить Інтернет-Портал рейтингу освітніх закладів України.
У номінації "Краще оформлення зовнішньої території ЗДО-2022" серед 100 кращих дошкільних закладів-конкурсантів саме дитсадок «Чебурашка» зі Сміли посів 1 рейтингове місце.

 


Треба зазначити, що перше місце наш дитсадок розділив із ЗДО «Сонечко» Житомирської області. На другому місті були заклади із Київської та Кіровоградської області, на третьому – Дніпропетровська та Львівська області.
Метою конкурсу було виявлення та пропаганда прогресивних методів роботи закладів дошкільного навчання та активізація педагогічних працівників дитсадків у пошуках творчого підходу до виконання своїх професійних обов’язків.
Конкурс дає можливість акцентування уваги працівників ЗДО України на використанні у своїй професійній діяльності прогресивних інноваційних методів роботи, обміну передовим досвідом, професійному спілкуванні із колегами із інших регіонів країни за допомогою мережі Інтернет.
Так заклади освіти нашого міста під час війни не тільки надають освітні послуги, здійснюють волонтерську діяльність, надають притулок внутрішньо переміщеним особам, а й дбають про комфорт, затишок, красу і зручність, та ще й перемагають у всеукраїнських конкурсах!
У цьому ж конкурсі, в номінаціях "Осінні барви нашого ЗСО"- 2022 року та "Кращий кабінет завуча ЗСО"- 2022 року, брав участь та переміг, посівши 1 рейтингові місця в обох номінаціях, колектив закладу загальної середньої освіти №6.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
На Черкащині оголошено про «жовтий» рівень небезпеки через водопілля

19 березня 2024, 15:33

З 18 по 21 на Черкащині оголошено “жовтий” рівень небезпечності через водопілля


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
Вболівальників ЛНЗ запрошують дивитися матч із трибун

19 березня 2024, 12:24

2024 03 19 lnzВболівальників запрошують подивитися перший матч футбольного клубу ЛНЗ у цьому році на стадіоні з трибун.