Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі засипають асфальтною крихтою навіть ті дороги, де ніколи не було твердого покриття

Дві приємні новини: перша - у Смілі вже почали масштабний ремонт і будівництво траси Н-01, яка простягається через усе місто, друга – той шар асфальтобетону, що знімається із старої дороги Н-01, залишається для потреб Сміли і його будуть використовувати для підсипки та ямкового ремонту найпроблемніших вулиць міста.
Міський голова Сергій Ананко розповів депутатам, що будівництво дороги державного значення Н-01 буде дуже серйозним: демонтують все старе, натомість збудують нові бордюри, тротуари, ливньовки, встановлять нові електроопори… Там, де є потреба, наприклад, біля школи №6, зроблять додаткову каналізацію, щоб не було калюж.
Асфальтною крихтою, що залишилась після фрезерування дороги Н-01, уже підсипано і відремонтовано вулиці Громова (Гречківка), Віри Гордієнко (Кут), Захисників України до мосту і до школи№12.
Завдяки ремонту доріг відновив повноцінне курсування по Гречківці автобусний маршрут №4.
Зараз будуть відновлювати вулицю Ржевську, частину вулиці Івана Франка.

Сергій Ананко сказав, що є графік підсипки доріг, завдяки плану вдасться полагодити найболючіші, найпроблемніші вулиці. Комунальники напружено працюють, навіть ламається, бо не витримує роботи, техніка.
Тим часом сміляни, не знаючи всю ситуацію, критикують роботу дорожників. Мовляв, приїхали, вивантажили асфальтну крихту і поїхали, нічого не роблять. Тому міський голова заспокоював, що всім вистачить підсипки, стан доріг у Смілі буде кращим.

scroll back to top

Коментарі  

***
+3 #1 *** 01.10.2021, 11:35
А є точна схема де буде ремонт ттраси Н-01 мо місту?. Бо дуже цікава фраза: "демонтують все старе, натомість збудують нові бордюри..." В центрі Сміли бордюри з граніту, вони ще 200 років прослужать і їх планують викинути (чи прикарманити)???? Бетонні стільки не прослужать, а як, не дай боже , поканої якості, то через 2-3 роки сипатись почнуть. Якщо вже будуть демонтувати, то втановити їх потом де інде
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.