Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Сергій Цаподой

2018 02 15 Цаподойдепутат Смілянської міської ради

 

Про купівлю сміттєвозів та бездумне викидання грошей смілян на сміття 

 

- Я вважаю, що купівля сміттєвозів для КП «Комунальник» саме за кошти з і так куцого смілянського бюджету, за ресурси смілянських платників податків - це просто викидання грошей наших містян на вітер.
Знаю, що прибирати у Смілі сміття потрібно. Так, ці автомобілі нам необхідні. Але ж не таким способом!
Пригадайте, Смілянська міська рада своїм рішенням ще 26.07.2017 року, зобов’язала директора КП «Комунальник» Сергія Ананка підписати кредитний договір із «Укргазбанком» на купівлю сміттєвозів у кредит. Тоді на рахунках «Комунальника» лежали 2 млн 600 тис. грн, призначені на придбання двох машин і сміттєвих баків. Тоді і гроші були, і сміттєвози дешевше коштували. Для Сміли вже були підготовлені два авто, які тепер у інших містах вже давно якісно працюють. Проте Сергій Ананко чинив опір усіма силами, тому що не хотів купувати машини за рахунок КП «Комунальник», а хотів за кошти з міського бюджету. Простіше ж купити за гроші містян і уникнути відповідальності. Сергій Ананко говорить, що кредит на сміттєвози знищить прибуткове підприємство. Але ж якщо вони такі прибуткові, то куди йдуть їхні прибутки? На що вони витрачаються? Чому вони витрачаються лише на збагачення колективу «Комунальника», а не на користь для міста?
У Смілі багато інших проблем. Ми не можемо витрачати весь бюджет лише на примхи КП «Комунальник». Ще, наприклад, є КП «Вод Гео». Там вже давно треба робити модернізацію систем, на яку не дають ні копійки. А це вода - здоров’я смілян! Чому цією проблемо не зайнятись? Ні! Треба задовольнити КП «Комунальник», яким потрібні нові сміттєвози.
А як ці комунальники спрацювали під час снігопаду? Ганьба! Позор на всю область. Техніка їздила з піднятими ковшами…, коли треба було чистити сніг, вони сачкували. І хто за це покараний? Із «Комунальника» - ніхто! Секретар міської ради повибачався за всіх. Як допомогли ті вибачення власникам пошкоджених авто чи людям, які руки-ноги поламали на тих тротуарах? І очільники міста ще премії собі не соромляться ставити! Я вважаю, що вони не заслужили ті премії. 

scroll back to top

Коментарі  

QQQ
+3 #4 QQQ 02.04.2019, 12:18
А по поводу КП "ВодГео", да вы молотцы поставили себе угодного руководителя и косите откаты на закупках и ремонтах сетей! Молодцы, так держать!!!!!
Цитата
QQQ
0 #3 QQQ 02.04.2019, 12:15
Что Вы лично сделали для города, уважаемый Цаподой!? Кроме деребана городского бюджета, и лоббирования интересов Фреда!
Цитата
Макс
+6 #2 Макс 16.02.2018, 13:58
Що у Фреда на умі, те у Цаподоя на язиці. Ворюги.
Цитата
NIKI
+11 #1 NIKI 16.02.2018, 08:42
"Паночки" депутати коли Ви перестаните чубитись і почнете думати про смілян - виборців, а не про свої шкурні інтереси.. Ви привикли критикувати чиїсь помилки, а про свої забуваєте..Напишіть краще про свої здобутки як депутата міської ради. Потрібно ввести звіт депутата перед виборцями 2 рази на рік, а якщо не прозвітував, відзивати таких горе депутатів
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.