Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Суспільство

У поїздах провідникам дозволять користуватися газовими балончиками

2020 08 11 providnuk

 

Провідникам Укрзалізниці дадуть дозвіл в екстремальній ситуації користуватися газовими балончиками. Про це заговорили після нападу і побиття пасажирки в поїзді «Маріуполь-Київ» тричі судимим чоловіком.
За словами міністра інфраструктури України Владислава Криклія, наша залізниця має бути безпечною для пасажирів та працівників.
«Гадаю, саме час розглянути можливість повернення поліції охорони до патрулювання у нічних потягах. І було б точно не зайвим забезпечити для захисту газовими балончиками провідників, хворі збоченці мають бачити життя в інших кольорах», - наголошує Владислав Криклій.
За його словами, він уже ініціював до розгляду питання про спецзасоби у вагонах потягів
Раніше пан міністр також повідомляв, що Укрзалізниця зробила розрахунки і запити стосовно того, аби на окремих напрямках могла працювати поліція охорони. Нині вивчається питання стосовно ціни таких послуг.
Водночас пресслужба Укрзалізниці повідомляє, що працівників, через недбалість яких сторонній чоловік проник до поїзда №9/10 та побив пасажирку, буде звільнено із займаних посад. Ці співробітники проявили недостатній професійний рівень і допустили низку порушень.
«У ході оперативного службового розслідування інциденту встановлено, що на станції П’ятихатки-Стикові, скориставшись відсутністю провідника на робочому місці, чоловік самовільно увійшов до вагона №3 і зайняв вільне місце. Близько 03:30 до провідника вагона №4 звернулася пасажирка з ознаками побиття й попросила про допомогу. На жаль, провідники не надали належної допомоги, яка передбачена в таких випадках», – йдеться у повідомленні.
Відтак, зазначають в Укрзалізниці, із посад буде звільнено провідника вагона, у якому стався інцидент, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо.
Крім того, проведено додатковий інструктаж усіх провідників щодо недопущення такої ситуації в майбутньому та встановлено жорсткий контроль за дотриманням їх посадових обов'язків.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.