Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Смілянські депутати ініціюватимуть відставку секретаря міської ради?

Кадровий конфлікт у Смілі продовжується. Нагадаємо, спочатку міський голова Олексій Цибко знову самовільно (як це вже було два роки тому і його це нічому не навчило) призначив собі радницю і заступницю. На посаду в.о. першого заступника міського голови він призначив немісцеву жительку Ірину Федорову. Депутатам не сподобалось таке незрозуміле і підозріле кадрове призначення, тому на позачерговій сесії вони скасували рішення міського голови. Проте секретар міської ради Костянтин Синьогуб, який єдиний був проти скасування цього наказу, досі не підписав нове рішення депутатів. Він вважає, що одному міському голові важко працювати. Тож у нього по штату мають бути заступники і керуюча справами.
Депутати сьогодні задавали запитання Костянтинові Синьогубу, чому він підтримує непрозорі кадрові рішення, чому не сприяє депутатській більшості? Секретар міської ради відповів, що чекає виходу з лікарняного Олексія Цибка, мовляв, нехай він сам розбирається з депутатами і кадрами. Міські обранці зробили висновок, що потрібно ініціювати відставку секретаря міської ради, якщо він не відстоює думку депутатів.
Костянтин Синьогуб сказав, що з радістю залишить цю важку невдячну посаду.
Тупік…

scroll back to top

Коментарі  

Andr
+8 #5 Andr 21.08.2018, 23:15
"А баба яга проти" - ось принцип роботи наших дебілоідів - депутатів, покпзати свою" вагу" .
Як ви вже набридли, літо пройшло, ні грама не зроблено, палець об палець, ні доріг, ні доріжок, сміття повно, а панство рєшає ніяк корито не поділить.
Порєшать би вас всих прям там в залі, отоб наука була, ідіотам.
Соромно вже кому казать шо ти зі Сміли.
Цитата
Едуард
+10 #4 Едуард 21.08.2018, 21:11
Я б вас виродків в одну ніч всіх згріб і на площі перевішав перед державним прапором і фото тих хто загинув за краще майбутнє в Україні. Скоти вам по нормальному не доходить, як потрібно жити в своїй державі. Щодня люди виїжджають світ за очі, а ви портфелі ділите та корито розбите лижете!
Цитата
Ігор
+12 #3 Ігор 21.08.2018, 18:51
Та депутам цим - уродам пофіг на кризу в кожному комунальному підприємстві міста. Вже начальник ЖКГ Сергій Чередниченко їх просив на комісії, а їм треба тільки Синьогуба знімати, ось сама важлива проблема у місті. Шакали.
Цитата
Ольга
+11 #2 Ольга 21.08.2018, 18:39
Секретар не повинен відстоювати думку купки депутатів, а повинен не допустити ХАОСУ в місті та відстоювати інтереси громади)
Не депутати, а якісь шантажисти! Не захотів підписати , те що вони хочуть - все ми тебе знімемо. ЖАХ! О це і вся робота депутатів.
Навіщо вони взагалі потрібні, краще всеб вирішував міський голова - ОДНООСОБОВО, а громада контролювала.
Цитата
Леонід
+10 #1 Леонід 21.08.2018, 18:33
Люди, вже ці депутати просто достали! Нічого нероблять, нічогісінько. Просто тупо ходять на сесії, щоб тільки колотити обстановку.
Федоренко, Примак, Абажей спеціально створюють колабс аби не дати працювати Цибку! бо Федоренко всім розповідає, що він повернеться на посаду секретаря!
Це не прирогатива депутатів скасовувати рішення міського голови, а СУДУ. То чому знаючи це, Примак не звертається до суду!?
Ні один з депутатів ніколи не працював міським головою, тому вони не розуміють як важко охопити одному меру усі напрямки роботи.
Вони (депутути) тупі бездарі! Жоден депутат не презентував ту чи іншу програму, як вивести з кризи хочаб одне комунальне підприємство, чи як всупити в опалювальний сезон! Ви Сміляни чули на сесії чи хоча б один з низ щось запропонував???
НЕГАЙНО ЗВЕРНУТИСЯ ДО ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ ТРЕБА МІСЬКОМУ ГОЛОВІ ЩОДО БЛОКУВАННЯ РОБОТИ З БОКУ ДЕПУТАТІВ.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.