Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Депутати зібрались і нарешті закінчили затягнуту сесію

Чергова 54-та сесія міської ради стала історичною для Сміли. 14 листопада її розпочав Віктор Федоренко, а завершив 17 листопада Петро Абажей. Вона складалась із трьох пленарних засідань, під час яких депутати зняли головуючого, у складних умовах виготовляли бюлетені для голосування (тому що у приміщенні міської ради не було світла, а потім виявилось, що ще й немає печатки – вона у сейфі, а ключі від сейфу у Віктора Федоренка, який, із зрозумілих причин, не прийшов на сесію, тому що нібито перебував на лікарняному, але як з’ясувалося потім – їздив по котельнях та був присутнім на прямому ефірі на ТРК «Рось»), таємно голосували, підраховували бюлетені… І все це відбувалось у присутності більшої кількості жителів міста, ніж зазвичай, за участі Михайла Саакашвілі, представників Національного корпусу, свободівців та АТОвців.

 

2017 11 18 сес1


На третє пленарне засідання прибули 22 міські депутати, вони розглянули 77 питань, які ще залишились у порядку денному. В основному це були земельні питання, попередньо розглянуті на комісіях, тож депутати злагоджено і швидко проголосували. Головуючим знову одностайно обрали Петра Абажея.

 

2017 11 18 сес


Особливо схвилював громаду лише виступ керівника ТОВ «Сміла Енергонвест». Спочатку сміляни обурилися тим, що він виступав російською мовою, але потім все ж таки надали йому слово. Представник Енергоінвесту похвалився, що у Смілі нарешті вже працюють усі котельні. І подякував за це заступнику голови ОДА Сергієві Овчаренку і керівництву «Черкасигаз», тому що вони всі знайшли спільну мову між собою… А ще пообіцяв, що сміляни до кінця опалювального сезону будуть з теплом. Лише на листопад вже отримані ліміти на 415 тис. кубометрів газу, додатково закуплені у іншого трейдера ще 300 тис. кубів. Цього вистачить до початку нового року. Зараз ведуться переговори із Натогазом. Керівник ТОВ «Сміла Енергонвест» поскаржився, що через зрив початку опалювального сезону товариство вже втратило 10 млн грн. Також почав розповідати свою версію подорожчання тарифів, і що навіть такий їх розмір не покриває витрати. Людей це обурило. Та й батареї у будинках до цих пір холодні, діти у квартирах мерзнуть. І тарифи обов’язково повинні переглядатись. Зрештою, було вирішено, що представник Енергоінвесту треба краще підготуватись до виступу і все таки прозвітувати перед громадою про свої справи.
Ще одним цікавим питанням порядку денного був звіт заступника міського голови Людмили Осейко. Але це питання також було вирішено перенести на наступну сесію, тому що звіт ще повністю не готовий.
Депутати збираються провести наступну сесію у понеділок, 20 листопада.

scroll back to top

Коментарі  

Едуард
+2 #1 Едуард 18.11.2017, 12:16
З усього вище написаного можна зробити тільки один висновок. Безнадійні люди..............
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.