Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Політика

Олександр ЛИСЕНКО

 

перший заступник міського голови


Про проблеми міської влади і розвиток міста


- Коли ми йшли до влади, ми очікували, що будуть проблеми. Але не думали, що їх буде аж настільки багато. За яке питання не візьмись – одна проблема зачіпається за іншу, все взаємопов’язане і все дуже складно. Всі знали, що у Смілі проблеми з опаленням, більше 150 мільйонів боргу на КП Смілакомунтеплоенерго. Але потім несподівано з’ясувалося, що й із водоканалом катастрофічна проблема. Більше 50 млн грн. боргів! І треба терміново щось робити. Так, нам важко. Але ми бачимо шляхи вирішення проблем. Хочемо зробити для міста щось корисне.
Проте коли мене питають про розвиток, яким ми бачимо місто через два роки… Я не знаю, як пояснити людям, що який може бути розвиток при такій проблематиці, якщо не вистачає коштів, щоб закрити нагальні життєвоважливі питання.
Але ми не втрачаємо надію і не складаємо руки. Ми будемо працювати та досягати поставленої мети. Ми хочемо змінити Смілу на краще, повернути людям віру у розвиток рідного міста та у дієвість влади.

scroll back to top

Коментарі  

Той хто знає
+5 #3 Той хто знає 24.02.2021, 13:36
Цитую Войовничий смілянин:
Дуже сумно, що ви йшли до влади і навіть не думало, що скільки проблем.
В моєму уявленні, люди, які йдуть до влади повинні знати як вирішувати, а ці навіть не думали, що проблем у міста "аж настільки багато."
Не так давно я таким роповідав, що так як вони живуть і "думають" це призводить до катастрофічних наслідків в найближчому часі. А вони знаєте, що відповідали? Один казав, що вони "дядьки", а інша, що вони так багато не думають.... Вас усіх вони вважають за прислугу і що вони повинні жити за ваш рахунок, бо вони дорвалися до "ВЛАДИ" Ось така реальність.
Цитата
Войовничий смілянин
+7 #2 Войовничий смілянин 24.02.2021, 11:34
Дуже сумно, що ви йшли до влади і навіть не думало, що скільки проблем.
В моєму уявленні, люди, які йдуть до влади повинні знати як вирішувати, а ці навіть не думали, що проблем у міста "аж настільки багато."
Цитата
Сократ
+6 #1 Сократ 23.02.2021, 10:08
Коли вони йшли до ВЛАДИ, то вони не знали, що там скільки проблем....!!! Та ви що?! Ви наче б то не вчорашній. І не з Марсу. І по тих кабінетах все життя просиділи. І ви не знаєте скільки там проблем і чому вони є? Лицемірство! То, я вам підкажу. Це тому, що туди йдуть не до праці і до служби на благо міста чи району, а як ви вірно по Фрейду обмовилися - до ВЛАДИ та до бюджетних коштів платників податків, яких ви полюбляєте.. Бо хочете запанувати у своїй сторонці над собі подібними.... Давайте будемо зривати маски лицемірства та брехні.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Опалювальний період у Смілі завершується

29 березня 2024, 11:30

2024 03 29 sezonНа черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.