Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Євгеній Мельник

MelnukEvgen

 

лікар-анестезіолог


Про носіння масок і колективну притомність


– Кожного разу, коли в маршрутку заходить індивідум без маски і демонстративно так, а мені , тіпа пофіг, коли він сідає і реалізує всі рефлекси неандертальця– шмаркається, длубається в носі і відверто нудиться, чи коли в супермаркеті на касі стоячий позаду з покупками дихає в потилицю і дуже спішить, незважаючи на всі наліпки на підлозі про дистанцію в 1,5 метри, а на прохання відійти висипає на тебе весь свій словарний запас сквернословства, думаю, а чого я тоді на роботі ношу маску і ще інші девайси, а потім виходячи на вулицю і в транспорт знов одягаю. Може ну його!
А потім приходить розуміння, що всі ті заходи, які нам ненав‘язливо пропонують дотримуватися і на які основна маса народу забила, це є такий колективний тест на притомність, от тільки бал за його здачу один на всіх. Еволюція і природний відбір, напевно мають спрацювати.
І да, в респіраторі під хірургічною маскою і окулярах дуже жарко, навіть якщо на пів години одягнути.
Всім здоров‘я і здорового глузду! 

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+1 #1 Сократ 20.06.2020, 14:31
Пане лікар, з усією повагою, дайте відповідь на декілька питань. Ви лікар вірусолог? Ви чули, що МОЗ і ВОЗ офіційно визнали те, що маска не може захистити від зараження саме цим вірусом. Бо він як нам кажуть може проникати в організм різними шляхами, навіть через сльозові канали очей. Ви окуляри для підвоного плавання вдягаєте, як йдете в місто? А те що кошачі хворіють цим вірусом ви чули? У вас кіт є вдома? Він в масці ходить? Ви знаєте, що таке інформаційний терор чи соціальний експеремент? Яка летальність при такому захворюванні скажіть, як лікар. Ви десь бачили, що люди йдуть бах і впали? і померли від корони? А від серцевого нападу чи раку? Ви особисто знаєте хоча б одну людину, яка хворіла чи хворіє на цю хворобу. При такій летальності, яку їй приписують варто знищувати економіку держави та тримати дітей неучами? Як ви вважаєте? А дзвіночок в носа ви одягнете, якщо скажуть, що він відлякує комарів, які переносять корону?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

28 березня 2024, 09:21

2024 03 28 vbivВ одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.