Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Максим СОРОЧАН

Sorochan new

 

громадський активіст, свободівець

 

Про те, що обов’язково має бути створений Смілянський район


Методичні рекомендації передбачають:

1) зону доступности у 60 км (п. 6): наприклад, від с. Олянине Кам'янського р-ну, яке може бути частиною Смілянського р-ну до Черкас 75 км, при чому дорога пролягає через Смілу;

2) Золотоноша, Звенигородка не відповідають критерію у 50 тис мешканців (п .5.2) тим менше це не заважає їм стати центром ОСР, в той час як у Смілі мешкає 68 тис осіб; проєктований Золотоніський р-н не відповідає мінімальній кількости мешканців у 150 тис осіб;

3) очевидно, що за межами зони доступності проєктованого Черкаського мегарайону залишається велика кількість населення і навіть, якщо ця кількість буде меншою за 150 тис осіб, Методичні рекомендації передбачають формування иншої ОСР , а я нагадаю, що у разі утворення Черкаського району при 4-х районному поділі области на його території опиняться понад пів мільйона осіб і частина з них буде за межами зони доступності;

Сміла вже має достатню інфрастуктуру для розміщення територіальних органів центральних органів влади та инших державних органів, крім того в місті та поблизу функціонують установи обласного значення, важливо, що в Смілі знаходиться найбільший залізничний вузол области - станція ім. Т. Шевченка.

Поділ Черкаської області на 4 райони (без Смілянського) є необґрунтованим, не відповідає Методичним рекомендаціям, відтак таке рішення може бути скасоване у судовому порядку.

Приєднуюся до намірів смілян відстоювати право на утворення Смілянського району у протестний спосіб.

 

із допису у ФБ

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
0 #3 Сократ 20.06.2020, 14:05
Пане Максиме, я не путаю місцеве самоврядування і державну владу. І Вам пораджу не розділяти ні те, ні інше. Бо в основі всього стоїть людина і там і там, яка в нас нажаль спить і мріє "запанувати" у своїй сторонці, як тільки своєю ж*пою вмоститься в якесь крісло. Доки в нашій ментальності замість державних діячів будуть при владі сидіти державні рвачі. Порядку в державі не буде та й держави, як такої теж може не стати, як то вже не раз було в нашій безславній історії. Раби вони такі, їм або щось вкрасти або когось на****ь. А ще відсутність колективного мислення, довіри і звичка жити одним днем за своїм, як можна вищим забором. І абсолютне невігластво в питанні розуміння поняття власна держава.
Цитата
Максим
0 #2 Максим 20.06.2020, 11:31
Пане Сократе, Ви плутаєте місцеве самоврядування (сміляни навибирали таких діячів, що ще довго будуть розгрібати) і державну владу. Фінанси будуть на місцях, в ОТГ, а деякі послуги будуть в районі, наприклад, вторинна ланка медицини, то скажіть, куди краще буде їхати, на приклад з Кам'янки, в Смілу чи в Черкаси?
Цитата
Сократ
+3 #1 Сократ 17.06.2020, 22:20
Сміла та її керівництво за останні 10 років показали себе у вкрай ганебному ракурсі. Скільки разів на всю Україну по усіх каналах показували, які в міста проблеми?! Там грабують там руйнують тамщось мутять і тільки тарифи піднімають які є одними з найвищих в Україні, а може і найвищі. Те тріщить, те рветься. А що ви хотіли, щоб до Сміли приєднали інші населенні пункти і щоб вони мали постійні проблеми, а наші деятеліі далі свої мутняки робили тільки вже і за рахунок новоприбулих? А цих людей за що карати?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.