Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Дійові особи

Незважаючи на карантин, у Смілі щодня скликають сесії міської ради та відбуваються скандали

2020 03 19 sesiya123

 

Попри те, що сьогодні міський голова Сміли Олексій Цибко святкує День народження, депутати не захотіли зробити йому подарунок – провести сесію міської ради.
19 березня скликалась позачергова сесія, щоб проголосувати всього за одне питання – про фінансову підтримку КП «ВодГео». Депутати вже проголосували за це позавчора, під наглядом голови Черкаської ОДА Романа Боднара, але, на жаль, у текст рішення вкралась помилка – вийшла якась плутанина з датами. Тому треба було зібрати обранців ще раз і переголосувати.
Депутати, очевидно, боячись коронавірусу, не посходились. Їх було надто мало для проведення сесії. Зате ті, що прийшли, спершу мали хороший настрій. Всі дисципліновано вдягли маски, жартували, обговорювали проблеми карантину у Смілі.
Говорили і про серйозні теми – про те, що у віддалених районах міста про карантин і не чули, магазини працюють, діти гуляють, ніби нічого не відбувається. Сперечалися, які магазини можуть працювати під час карантину, а які треба закрити.
Але коли до зали зайшов міський голова, атмосфера стала напруженою. Депутати поставили міському очільнику ряд запитань. Зокрема, з чиєї вини трапилась помилка? Чому в управлінні ЖКГ уважно не перечитують документи? Чому окремі люди відвідують стратегічні об’єкти міста – КП «ВодГео»? Коли міський голова буде радитись з депутатами щодо кадрових призначень на ключові посади???
Олексій Цибко, традиційно, взяв всю відповідальність на себе, сказав, що це через нього сталась помилка у документі. Всі інші його дії, вказівки і призначення – законні і обґрунтовані, мають місце бути, бо він міський голова.
Після суперечки, яку можна подивитись на каналі Сміла.ua, депутати розійшлись.

 

 


Наступна сесія призначена на завтра, 20 березня о 11.00.

scroll back to top

Коментарі  

Виборець
+3 #2 Виборець 21.03.2020, 12:31
Депутат Примак, відомий "рєшала юриспруденції", голова комісії поетиці, а сам матюкається. Показав своє обличчя.
Цитата
Сократ
+6 #1 Сократ 19.03.2020, 19:25
Я вже давно знав, що живу в країні неляканих ідіотів, а тепер знаю, що є зміни, тепер вже в країні наляканих..... Хтось скаже от бачиш було краще, а зараз бардак. А я скажу.це все причинно-наслідковий звязок....
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.