Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Любов Бурак

byrak

 

письменниця


Про те, коли змовкають тривожні сурми - звучать піддуті сосни


–Питаєте: чому ви нічого не пишете про вибори? Друзі, я не бачу сенсу. От просто не бачу і все. А їхній результат бачу вже. Я не хочу писати, що ми їх програли вже. Просто до фіксації програшу місцевих виборів патріотичними силами ще є трохи неспокійного, хаотичного і дуже, таргетованого інформаційно, часу.
Його можна було б використати, бодай із мінімальною, та все ж - користю. Але, це не для нас.
Об'єднуватись, шукати порозуміння, докладати зусиль у протидії реваншу - не наш, не український метод.
Наш метод - це натворити багато партій і політсил з гучними патріотичними назвами, з великими ідеями та високими ідеалами. Для чого? Щоб всі претенди змогли реалізувати свої амбіції. Щоб показати себе красивих і розпорошити голоси тієї, ой, якої невеликої частини виборців, які ще мають надію на державність і ймовірність українського ренесансу.
В підсумку це розпорошення на трьох гетьманів і десяток партій дасть змогу СН, ОПЗЖ і шаромижникам остаточно закріпити за державою статус "зеленої зони" та перетворити Україну на "Північну Укрею" зі всіма атрибутами диктатури і колоніальної залежності від росії, розквіту феодалізму та життям на рівні соціального дна.
Ми вкотре повторюємо досвід боротьби сторічної давності. Тієї, де українці плутались між Директорією, Центральною радою, Гетьманатом, розривались між різнокольоровою отаманщиною і, зрештою, просто не орієнтувались: хто з ким воює і за що.
Ми знову повторюємо досвід демократичних виборів 1991 року, коли голоси, віддані за Чорновола, Лук'яненка, Юхновського та інших, привели до влади Кравчука...
Ні, не буду більше писати нічого. Як і не агітуватиму. Змагайтесь, панове патріоти. Міряйтесь площею вишиванок та об'ємом шаровар, шукайте коефіцієнт корисної дії в бездіяльності. Помоліться всім електоральним богам, наповніться сакральним духом одвічної амеби і діліться.
Де змовкають тривожні сурми - звучать піддуті сосни.
Ні, я не агітую за Д7, Свободу, сили громад, людей, народу, рухи опору, спротиву, прогресу, порядку. Ні за блоки, платформи, ринги і плацдарми. За ЄС і Пороха теж. Розпорошуйтесь на здоров'ячко. Граблі - так граблі.


Із допису у ФБ

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.