Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Валерій ДОЛМАТОВ

dolmatovв.о.директора КП «ВодГео»


Про потребу перейти на водопостачання за графіком


- Я працюю у водоканалі вже 20 з лишнім років. Добре знаю це підприємство і його специфіку. КП «ВодГео» дуже важко керувати. Хто звертає увагу на проблеми водоканалу? Ніхто! Всі тільки вимагають - воду, воду! Ніхто не бачить, що робиться у водоканалі: машини всі поламані, свердловини не працюють, тариф роками не підіймався, грошей на підприємстві немає… А ви тепер хочете воду отримати? Щоб була вода – це підприємство треба любити, вкладати в нього кошти! … Оця демагогія, філософствування, популізм і те, що водоканалу не дають перейти на тимчасовий графік водопостачання – до добра не доведе. Підприємство виснажиться і не зможе подавати воду взагалі. Дуже прикро, що окремі члени виконкому не розуміють це питання.

scroll back to top

Коментарі  

Іван
+7 #1 Іван 05.07.2020, 13:22
Я живу в Смілі з 1975р. Вода коштувала копійки, лічильників майже ні в кого не було, проблеми з забезпеченням були, особливо в мікрорайоні РПЗ, тепер вода коштує десятки грн., проблеми майже такі самі. Так скільки повинна коштувати вода, щоб була рентабільність? Може мільйон? Я вже писав, що сімʼя не може віддавати всю зарплату за воду. Хіба це не зрозуміло? Треба розробити план оргтехнічних заходів, щоб вода була і в достатній кількості, а не просто збільшувати тариф. Може мені буде дешевше під будинком зробити сведловину?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Сміляни мали нагоду поспілкуватись із Русланом Горовим на творчій зустрічі

19 березня 2024, 10:29

2024 03 19 zustrichУ Смілу завітав письменник та співзасновник видавництва "ТаТиШо", український журналіст, автор відомого проєкту "Служба розшуку дітей", режисер-документаліст, волонтер, засновник мистецького проєкту "Так працює пам'ять" та поет Руслан Горовий.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.