Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Олександр Ротань

Rotanодин з організаторів і учасників мітингу за індивідуальне опалення


Про враження від діалогу з владою


- У черговий раз нас намагаються обдурити, вішають локшину на вуха.
Простим смілянам не дають дозволи на ІО, а наближеним особам – кумам, суддям, посадовцям – у цьому році вже дали техумови. І в мене є докази цього.
Вважаю, що всі очільники КП «Смілакомунтеплоенерго» - джерело корупції. Їм вигідно тримати ЦО, вони думають про себе, про реальні гроші, які на цьому мають, а не про добробут жителів міста, потребу в ІО або переході на інші джерела опалення.
Відомо, що зараз вони роблять дорого вартісні ремонти в кабінетах, купують нову оргтехніку, меблі. А повинні були б займатися справами міста.
Обурює те, що влада постійно щось обіцяє і нічого не робить. Де обіцяні паном Федоренком перерахунки зимових платіжок? Ніхто нікому нічого не перерахував…. Все забулося. Є інформація, що у КП «Смілакомунтеплоенерго» можна підвищити тиск води в трубах, механічно накрутити більше гігакалорій, цим підвищити показники, збільшити вартість платіжок і покласти гроші собі в кишені. Як це перевірити?
Моє бачення вирішення проблеми таке ж, як і у компетентних фахівців у галузі теплозабезпечення –при бажанні все місто можна перевести на індивідуальне опалення. Є інвестори, які допоможуть, вкладуть свої кошти. Але КП «Смілакомунтеплоенерго» не вигідно ІО, не вигідно щось робити, не вигідні конкуренти. От вони і блокують прогрес у нашому місті.
Зараз люди ходять у владні кабінети, оббивають пороги, добиваються, шукають виходи, щоб тоді взимку не мерзнути, не перекривати дороги. Владці не дають людям щось робити. Влада бездіє. А восени буде пізно…

scroll back to top

Коментарі  

Вибір без вибору
+3 #2 Вибір без вибору 24.06.2019, 13:43
Цитую Той хто знає:
Юначе, тікай звідси доки не пізно, бо прос*еш тут своє життя. Але щоб втікти, то хоча б англійську мову потрібно гарно вивчити. Та ще декілька предметів таких як хімія, фізика, математика, біологія ... А ти як в школі навчаєшся? Та я знаю, що там вже давно нічого не вчать. Роблять вигляд, що вчать, а учні роблять вигляд що вчаться. Ну, ти ж в курсі.. Самому потрібно вчитися, щоб з болота вирватись. Інакше ніяк... Гибель

А що не подобається? Пишіть коментарі, зауваження, пропозиції. Подискутуємо.... Почуємо хто чим дихає. А далі люди розсудять хто правий. А правда вона така, зазвичай гірка, тому і не досмаку багатьом.
Цитата
Той хто знає
-5 #1 Той хто знає 23.06.2019, 15:40
Юначе, тікай звідси доки не пізно, бо прос*еш тут своє життя. Але щоб втікти, то хоча б англійську мову потрібно гарно вивчити. Та ще декілька предметів таких як хімія, фізика, математика, біологія ... А ти як в школі навчаєшся? Та я знаю, що там вже давно нічого не вчать. Роблять вигляд, що вчать, а учні роблять вигляд що вчаться. Ну, ти ж в курсі.. Самому потрібно вчитися, щоб з болота вирватись. Інакше ніяк... Гибель
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.