Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Квіти чорнобривців здатні замінити пігулки

2018 11 08 квити

 

Травники називають чорнобривці – ліками проти багатьох хвороб. Кажуть, чай з цих квітів знімає біль у шлунку, діє, як заспокійливий та сечогінний засіб, їх додають в узвар.
Також лікарські властивості чорнобривців допомагають при діабеті, випадінні волосся, болях у суглобах, знімають запалення і борються з бактеріями.
Народна медицина рекомендує спробувати лікування чорнобривцями людям, що страждають від проблем з підшлунковою залозою. Додавши кілька квіточок в чайну заварку, можна отримати справжній цілющий напій. Такий чай допоможе зміцнити імунітет і побороти простудні та вірусні захворювання.
Квіти чорнобривців можна і потрібно додавати в чай людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту. Це нормалізує травлення і приведе в порядок загальне самопочуття.
Особливі рецепти дозволяють з допомогою чорнобривців знижувати тиск.
Послужний список цих простеньких квіточок досить великий. Квіти відновлюють шкіру після ран та опіків, лікують стоматит і ангіну, позбавляють від запорів, нормалізують стан судин.
Дістати чорнобривці нескладно. Квіти продаються в будь-якій аптеці, а при бажанні їх можна посадити в квітковому ящику вдома і збирати власний цілющий урожай.
Всі рецепти з цими квітами дуже прості і доступні. Приміром, щоб знизити рівень цукру в крові, досить приготувати настій з чорнобривців: одна квітка заливається склянкою окропу. Приймати ліки потрібно чотири рази на день по чверті склянки.
Лікувальні властивості олії з квітів чорнобривців роблять інгаляції просто чарівними. Засіб допомагає навіть при хронічній формі гаймориту. Додайте в чайник кілька бутонів і починайте дихати ротом. Дуже скоро дихання стане більш вільним.
Свіжовичавлений сік чорнобривців допомагає позбутися від хворобливих відчуттів, набряку та свербежу після укусів комах.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.