Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Мед і кориця знижує рівень холестерину в крові

2017 01 10 koritca s medom

Ця смакота - ефективний засіб при лікуванні ряду захворювань. Чому б не використати її з метою профілактики? Склад «смачних ліків» простий - мед і кориця, пише «Фітхакер».
Властивості меду вивчені вже давно, його хімічний склад захоплює, при тривалому застосуванні він має яскраво виражений лікувальний і профілактичний ефект.
Для приготування потрібно взяти мед і корицю в співвідношенні 5 до 1, тобто на 5 ложок меду 1 ложку кориці. І просто перемішати. Смачний і корисний продукт готовий!
Якщо щодня з'їдати ложечку цієї суміші, намазану на хліб за 20 хвилин до сніданку або навіть замість сніданку, то знижується рівень холестерину в крові, поліпшується ритм серцевих скорочень.
Артерії і вени, що втрачають з віком свою еластичність (а це призводить до порушення внутрішньосудинного тиску) також покращують свій стан. У літніх людей, які регулярно приймають мед і корицю, поліпшується концентрація уваги, підвищуються життєві функції. У таких випадках мед з корицею приймають вранці натще і в 15 годин, розвівши половину столової ложки суміші в склянці теплої води.
Дуже корисно і ефективно - при артриті. 2 Ложки меду і 1 маленьку ложку кориці розвести в склянці теплої води. Результат від вживання такого напою буде вже помітно через тиждень.
При шкірних захворюваннях (екзема, грибок та ін.) Суміш меду і кориці в рівних пропорціях можна наносити на уражені ділянки шкіри.
При випадінні волосся суміш з 1 столової ложки меду і 1 чайної ложки кориці з додаванням трохи розігрітого оливкового масла наносять на корені волосся. Змити через 15 хвилин.
При застуді, грипі, при розладах шлунка, при підвищеному газоутворенні - в цих випадках теж допоможе суміш меду з корицею.
Будьте здорові!

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.