Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Цікаво

Микола Стуженко

Styzenko

 

начальник відділу охорони здоров’я


Про головну причину конфлікту з міським головою.


–Важлива правда. Останнім часом багато людей мене запитують про головну причину конфлікту з міським головою.
Одну сторону «медалі» я постійно висвітлював та демонстрував. Це підтримка медичних працівників у такий важкий період – забезпечення перевезення, забезпечення індивідуальними засобами захисту від COVID -19 та, звичайно, безперебійної виплати заробітної плати. В цьому випадку мені завжди дорікали, що я повинен примусити більшість депутатів, щоб вони проголосували так як хоче міський голова, а то в мене будуть проблеми.
Але був ще один фактор - 7 мільйонів гривень державних коштів, які ми отримали за програмою "Велике будівництво" на капітальний ремонт приймального відділення лікарні. Ось так погано працює Стуженко, але це вже не важливо. Звичайно їх це зацікавило, разом із його на сьогодні «плідним» радником Грошевим. Але будь- які незаконні втручання, я, як завжди, ігнорував.
Тому багатьом така моя позиція була не до душі, тож вони намагались завжди підставити та облити брудом. Більше того, даний проект – під плідним контролем ОДА Черкаської області.
Я був впевнений, що все таки їм вистачить розуму не втручатися у тендерний комітет, не примушувати вчиняти завідомо незаконні дії
Але, мабуть, я був наївним. Спрага до коштів – передовсім. Оскільки протягом тижня директора міської лікарні, голову тендерного комітету, секретаря, примушували надати всю необхідно технічну документацію. Вже тиждень, як оголошена процедура на дані роботи у Прозорро, ну тут пояснювати не потрібно, для чого їм вся ця інформація і як вони її використовують.
Звісно, що на такі провокації ніхто не вівся, доки ми не отримали «веселий» лист від міського голови. Тож були вимушені повідомити розпорядника коштів ОДА і подальша доля реалізації цього проєкту буде вже ускладнена. Фотодоказ тут.

 

2020 07 16 dokaz

 

2020 07 16 dokaz

scroll back to top

Коментарі  

Володя
+4 #1 Володя 17.07.2020, 10:50
Прочитав.
Не являюсь прихильником мера і гоп кампаніі, більше того вірю в щирість пана Стуженка. Але текст нагадує взаємне кидання какашками.
Якшо є конкретні факти незаконного втручання, незаконні діі з боку місцевоі мафіі то з цими фактами треба йти в прокуратуру.
Зі всього написаного я так і не побачив фактів , більше звинувачень мол я хочу а мені не дають, мер лізе , мішає. А страдають самі не захищені, з травня зарплати не отримують .
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.