Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

Віктор Овчаренко

Овчаренковолонтер,

член Смілянського міськвиконкому

 

«ПАНІ ОСЕЙКО ЗАВАЛИЛА СВОЮ РОБОТУ!»

 

…У Смілі триває протистояння. Після перемоги Майдану до влади повинні були прийти патріотично налаштовані люди. Але, на жаль, цього не трапилося.
Заступник міського голови Людмила Осейко нічого не робить корисного для нашого міста.
Зараз найголовніше – винести на розгляд сесії міської ради питання про діяльність пані Осейко. Нехай прозвітується за зроблене!
Я вважаю її роботу незадовільною. Дійсно, вона завалила свою роботу. Це й медицина, і освіта, і культура. Все майже розвалено.
Нічого не зроблено по МСЧ №14, реальних кроків з її сторони не було зроблено. Вона повинна була не вилізати з Києва та вирішувати цю проблему.
Але чомусь вона старалася відсидітися в своєму кабінеті, щоб її ні в чому не звинуватили. Це справжня бездіяльність!

 

(із виступу під час нещодавньої акції протесту під стінами міськвиконкому)

scroll back to top

Коментарі  

Ольга
+8 #9 Ольга 23.08.2017, 22:59
В якій лікарні лікується Осейко? Де працює її чоловік? Та й взагалі у нас смілянський міськвиконком "блатний". Працюють колишні міліціонери-пенсіонери разом зі своїми дружинами, працюють дружини працівників СБУ. То кого будуть захищати так звані правоохоронці-- простих смілян і активістів чи можновладців?
Цитата
Леонід
+8 #8 Леонід 23.08.2017, 22:47
Нехай журналісти зі "Сміла ТВ" краще покажуть репортажі, де вони хвалять та прославляють Головченка. В одних випусках новин вони його славлять, а в інших пригноблюють.
Цитата
МИКОЛА
-3 #7 МИКОЛА 21.08.2017, 14:57
А в яку лікарню був доставлений Головчинко ??? Це не в ту, де однокласник в.о Івченко завідуючий ??
Цитата
Валентина
-3 #6 Валентина 20.08.2017, 22:26
Леонід навіщо ви підло брешите??? Нащастя є відео де вічливі журналісти вічливо запитали лікаря де хворий Головченко, який тупо відкрив лікарняний і відсижується вдома.
І чому журналісти не можуть прийти в лікарню??? бо ви так захотіли???
Молодці журналісти! І громада дізналась як лікується Головченко.Як би нічого не боялась ваша влада, то нетікали б як криси на фейкові лікарняні!
Цитата
микола
-6 #5 микола 20.08.2017, 17:03
Прочитавши коментарі Івана, Леоніда, Амазонки і в мене склалось враження що це люди з одної стаї. Підтримують провладного "безпридельщика". Коли Головченка, забрала скора і доставила до лікарні із сердечним нападом, а вранці його не оказалось на ліжку бо поїхав додому митись, то при чому тут Сміла ТВ ??? Коли захищаете свого патрона, вийдіть до людей і скажіть в очі людям який він хороший і скільки зробив добрих справ.. А сидіти в інтернеті і поливати брудом людей, то для цього великого ума не потрібно. Саме краще станьте перед люстерком і подевіться на себе.
Цитата
Леонід
+6 #4 Леонід 19.08.2017, 15:04
Невже це не загроза національній безпеці, коли активісти вриваються в приміщення міськвиконкому, погрожують державним чиновникам (Головченко; Осейко; працівники виконавчого комітету)? Та й "карманні" журналісти зі "Сміла ТВ" нахабно прийшли в лікарню до Головченка, тероризували його лікуючого лікаря та медичний персонал кардіологічного відділення. Це прямо анархія.
До речі, де офіційно працюють Терещенко та Голубець? Чи вони підмітають горіхову скорлупу після Овчаренка?
Цитата
Амазонка
+9 #3 Амазонка 19.08.2017, 15:00
Овчаренко, Терещенко, Голубець и другие "герои" кричали на Осейко, угрожали ей, оскорбляли её. Разве это мужчины? Только импотенты могут так себя вести.
Цитата
Іван
+12 #2 Іван 18.08.2017, 01:19
Офіційне місце роботи у Овчаренка в парку біля громадськоі вбиралні в міському парку він там на табуреточці б'є горіхи і віджимається
Цитата
Леонід
+12 #1 Леонід 17.08.2017, 22:25
Віктор Овчаренко тільки те й робить, що критикує міську владу. Що він сам корисного зробив для громади? Він тільки піариться зі своїх дії. Якщо людина меценат або благодійник від щирого серця, ця людина ніколи не робить з цього піару, не пише про себе в газетах, не кричить про це під стінами міськвиконкому. Овчаренко нехай сам згадає свою поведінку в школі № 7. Взагалі, де офіційне місце роботи Овчаренка?
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.