Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

Сергій ЧУБАНЬ

 

директор Департаменту інфраструктури ЖКГ Черкаської ОДА


Провели весняний огляд стану доріг


- Весняний комісійний огляд доріг проводиться щороку для того, аби визначити стан експлуатаційного утримання шляхів після закінчення зимового сезону та належної підготовки їх до літнього періоду експлуатації.
На балансі Служби автомобільних доріг у Черкаський області перебуває 32 автодороги державного значення загальною протяжністю 1750,2 км, їх утримання здійснюють чотири підрядні організації. Під час комісійного огляду дорожники спільно з Патрульною поліцією Черкаської області здійснювали фіксацію стану покриття проїзної частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності), узбіч, смуги відведення, придорожніх територій, тротуарів, автопавільйонів, технічних засобів організації дорожнього руху. Перевіряли облаштування ділянок з підвищеною аварійністю, стан смуг відведення та стоянок.
А також, спільно з представниками Укрзалізниці дорожники проінспектували стан залізничних переїздів та підходів до них, особливо тих, через які здійснюється автобусний рух. Під час спільного комісійного огляду на автодорогах державного значення Черкащини було виявлено, що необхідно замінити 303 дорожні знаки та 116 напрямних стовпчиків, відремонтувати 3,1 км металевого бар’єрного огородження, відновити 860 км дорожньої розмітки, ліквідувати понад 400 тис. кв. метрів ямковості та інших деформацій покриття, на 300 км вирубати поросль, спланувати 250 км узбіччя та ліквідувати 54 самостійно влаштованих з’їздів. За результатами весняного комісійного огляду, впродовж будівельного сезону підрядними підприємствами будуть проводитися роботи щодо усунення виявлених недоліків на автошляхах області, в першу чергу тих, що впливають на безпеку руху.
З початку 2021 року підрядні організації Служби автомобільних доріг у Черкаській області ліквідували понад 48 тис. кв. метрів ямковості на ділянках доріг загальною протяжністю 58 км. Роботи з ліквідація руйнувань покриття виконуються гарячою асфальтобетонною сумішшю та із застосуванням повітряно-струменевої технології. Також встановлено та замінено 266 дорожніх знаків та 204 напрямних стовпчиків, відремонтовано 1,4 км бар’єрного огородження. Роботи продовжуються.

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
+2 #1 Олександр К. 05.05.2021, 13:22
"Провели весняний огляд стану доріг" - і доріг не виявили. На 58 км полатали ямки? В сільській місцевості це практично кругом. Так що 58 км - це практично нічого. Щоб поїхати в деякі села, приходиться вишукувати польові дороги, бо там ям менше. Центральні дороги ніби робляться (про ціну я мовчу, бо практично на кістках). А от дороги з районного центру в село - останні років 30 ніхто не ремонтував, мабуть. Цікаво, чим же займається та служба автомобільних доріг? Може хай напишуть адресу і ми пришлемо їм фото та відео доріг? А то вони через погані дороги нікуди і поїхати не можуть...
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.