Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

Наталія ТЄРЄХОВА

член координаційної ради з Громадського бюджету


Про те, що наше місто буде без штанів, зате з нафарбованими губами

 

- Перед тим, як іти на чергове засідання координаційної ради з Громадського бюджету, я поговорила з колегами з міст, які теж займаються Громадським бюджетом, зокрема, із Луцька, Тернополя та Черкас. В інших містах Громадський бюджет ділять на 2 частини. Гроші з однієї частини витрачають на проєкти для лікарень, дитсадків, шкіл. А другу частину – на якісь соціальні ідеї.
На Громадський бюджет у нас виділяють один мільйон гривень. Це дуже мала сума. Але її можна було б витратити на більш корисніші проєкти.
Я щодня їжджу по вулиці Громова. Вона у жахливому стані, розбита і знищена. Тому я не можу голосувати за мурал чи гіроборди, якщо вулиця Громова досі не відремонтована.
Наше місто, як єдина сім’я, повинне раціонально планувати свій бюджет. Якщо в одного немає штанів, то іншому діаманти не купують. Так і тут. Нам потрібні ремонти доріг, освітлення, відремонтовані школи і дитсадки, порядок. А тоді вже мурали і гіроборди.
Тим більше я проти витрачання грошей Громадського бюджету на ті проєкти, які можна втілити за рахунок приватників. Я вважаю, що до благоустрою нашого міста треба активніше залучати приватні структури, бізнес. А Громадський бюджет потрібно витрачати на більш корисні проєкти.
Я пам’ятаю ті часи, коли була депутатом. Мені досі соромно за те, що у той час ми хворим людям давали лише по тисячі гривень допомоги на серйозне лікування… А на мурали ми витратимо мільйон! Так не повинно бути…

scroll back to top

Коментарі  

***
+4 #1 *** 09.04.2021, 13:11
Звичайно, чудово було б, якби грошей вистачало на все "корисне і прекрасне". Але влада і громадкість може щось і без грошей зробити для свого міста. У Смілі чудовий центр по своєму плануванню. Якщо стати біля світлофору на перехресті вулиць Незалежності та Соборної, то відкривається гарний вигляд на всі чотири боки: широкі, просторі вулиці плюс площа створюють відчуття свободи, лекгості, великого простору, так що забуваєш про місцями потріскний асфальт. Але зараз розпочинається тенденція до захаращення. Якщо не зупинити ці прибудови, то будемо мати вигляд бомжатника:прихалабок, закапелок, надбудова, прибудова....
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Злочини, вчинені військовими рф під час повномасштабного вторгнення в Україну

19 березня 2024, 11:24

2024 03 19 zlochinЗ початку повномасштабного вторгнення росії в Україну слідчі Національної поліції України розпочали 111 081 кримінальних проваджень за фактами вчинення на території України злочинів військовослужбовцями збройних сил російської федерації та їхніми пособниками.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.