Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Економіка

Олексій ЦИБКО

Tsubkomaska

 

міський голова


ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО СМІЛЯН


За останні декілька тижнів слово КОРОНАВІРУС стало найбільш вживаним для усіх нас. Ми постійно стежимо за новинами, статистика лякає та насторожує, а головне - змушує замислюватися над питанням збереження здоров’я та життя, як власного, так і усіх оточуючих.
Недуга COVID-19, на жаль, перетнула український кордон, а ще гірше, що розповсюджується швидкими темпами по території нашої області. Головне завдання – неухильно дотримуватися карантинних заходів. Але разом з тим, ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій.
Хочу щиро подякувати лікарям за те, що вони не гають жодного дня, а постійно напрацьовують алгоритм подальших дій.
Шана працівникам аптек та торгівельної мережі за продовження якісного обслуговування населення.
Сьогодення вимагає від нас ще більшої згуртованості і відповідальності. Карантинні заходи запроваджені, щоб зменшити кількість контактів та не допустити збільшення заражень небезпечним недугом.
Велика подяка працівникам соціальних служб, службі у справах дітей, ЦСССДМ, які допомагають тим, хто потребує нашої підтримки у цей скрутний для країни час.
Щоденно 28 соціальних робітників територіального центру обслуговують 280 одиноких пристарілих та лежачих людей похилого віку, доставляють продукти харчування, медикаменти та проводять прибирання у їхніх оселях.
Щирі слова вдячності колективам СКП «Комунальник» КП "ВодГео", СКП "Смілакомунтеплоенерго" адже вони щоденно забезпечують життєдіяльність міста, працюють у складних умовах, бо справ у них додалось і відповідальності також.
Хочу відзначити активну роботу працівників міського відділу поліції з охорони громадського порядку та наглядом за дотриманням карантинних заходів.
Вдячний церковнослужителям за те, що дослухалися до наших прохань щодо обмеження кількості прихожан під час проведення служби і нині проводяться служби у режимі он-лайн.
Сьогодні також не стоять осторонь підприємці та небайдужі містяни, які долучилися до забезпечення наших медичних закладів та жителів міста індивідуальними засобами захисту.
Сміляни, закликаю Вас бути відповідальним та дисциплінованими, намагатись самоізолюватись, зайвий раз без нагальної потреби не виходити з дому та дотримуватись основних правил гігієни!
Особливо звертаюсь до громадян, які повернулися на територію міста з-за кордону. Прохання до всіх максимально ізолюватися і залишатися вдома, утриматися від походів до магазинів чи громадських місць.
Шановні містяни, пам’ятайте: Каранин - це не канікули і не відпустка !!!
Ми, як влада міста, і надалі будемо вживати усіх необхідних заходів, аби гідно підготуватись до небезпеки і пережити цей складний період з мінімальним втратами.

Якщо у вас з’явились симптоми захворювання, зокрема ГРВІ чи грипу, потрібно телефонувати сімейному лікарю :
• Амбулаторії № 1 та № 2 (вул. Т.Шевченка, 1) 5-16-09 (реєстратура); • Амбулаторія № 3 (вул. Героїв Холодноярців, 82а) 5-16-03(зав. амбулаторії), 5-16-06 (реєстратура);
• Амбулаторія № 4 (вул. Героїв Холодноярців, 82а) 5-16-04 (зав. амбулаторії), 5-16-06 (реєстратура);
• Амбулаторія № 5 (вул. Незалежності, 79) 5-16-05 (реєстратура);
• Амбулаторія № 6 (вул. Кармелюка, 78) 5-16-01 (реєстратура);
• Амбулаторія № 7 (вул. Соборна, 120) 2-44-63) у випадку відсутності укладеного договору з сімейним лікарем заертайтеся на гарячу лінію (063) 668 2213, але не треба добиратися до медичного закладу самостійно.
Давайте берегти і поважати здоров’я один одного, наберемось терпіння і пройдемо це випробування достойно.
Міцного здоров’я та Божого благословення усім нам!
З повагою,
міський голова Олексій Цибко

scroll back to top

Коментарі  

Виборець
+5 #1 Виборець 01.04.2020, 14:52
Олексій Цибко на самоізоляці. Де Костянтин Синьогуб? Де Андрій Журіда? Де родина Смолікових? Всі потікали з міста.
Віддайте свої премії за медичні потреби, хоч десь майте совість.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.