Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

 

 

голова обласної ради


Про засідання Президії Конгресу Місцевих та Регіональних влад


–Тероборона, зміцнення економіки, термомодернізація житлового фонду, нова якість медичних послуг, будівництво та реконструкція об'єктів інфраструктури - такі теми обговорювалися сьогодні під час засідання Президії Конгресу Місцевих та Регіональних влад.
Тезово про головне:
Створення ефективної моделі національного спротиву та територіальної оборони можливе лише за умови повної співпраці всіх гілок влади. Тож докладемо максимум зусиль, аби сформувати надійний тил для нашої армії.
Економіка. У 2021 році ВВП зріс із 157 млрд грн до 200 млрд грн, при цьому скоротився зовнішній борг України з 50% до 46% та підвищився рівень середньої заробітної плати з 11 тис. грн до 14 тис. грн.
Термомодернізація житлового фонду. Важлива програма Президента, яка дозволить українцям економити на опаленні. Після здійснення усіх заходів суми в платіжках українців зменшаться від 30% до 50%. За перший рік впровадження програми планується модернізувати 5 тисяч будинків. Незабаром Уряд ухвалить постанову, яка дасть старт реалізації програми.
Велике будівництво. У 2022-му році планується реалізувати в Україні 715 об'єктів, з них 32 у Черкаській області.
Зарплата медиків. Нагадаю, із січня для наших медиків встановлено новий базовий рівень заробітних плат. НСЗУ вже перерахувала українським лікарням за січень 7,3 мільярда гривень за надані послуги. Також цьогоріч запроваджено авансові платежі й за лютий медзакладам уже виплачено понад 6,2 мільярда гривень.
Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко додав, що цьогоріч укладання контрактів завершилося на початку лютого, що незадовільно, тож анонсував підготовку законодавчого акту, який дозволить НСЗУ застосовувати довгострокові контракти і без переконтрактування розпочинати фінансування лікарень в новому бюджетному році. При цьому оновлення контрактів проводити лише тоді, коли змінюються технічні можливості лікарні й вона подається на нові пакети послуг.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі