Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Анатолій Терещенко

Терещенко"Кожний захищає те, що вважає цінним"


голова громадської організації «Територія гідності»

 

Людно було під будівлею міськвиконкому у п’ятницю. Майданівці, атовці, опозиційні депутати зібралися, щоб почути від секретаря міськради Віктор Федоренка пояснення його ініціативи про демонтаж і перенесення з майдану Слави пам’ятного знака Небесній Сотні.
Та не врахували активісти того, що у п’ятницю робочий день у народу і його слуг суттєво відрізняється. Федоренко завершив тяжкий робочий тиждень на дві години раніше. А тому, захисникам Майдану та України, довелося задовольнитися зустріччю техпрацівників, після чого чергова міськвиконкому, від гріха подалі, закрила вхідні двері.
На віче обговорювалося одне питання – спроба міськвиконкому напередодні Дня Незалежності демонтувати пам’ятний знак Небесній Сотні. В епітетах, присутні, себе не стримували.
Але врешті дійшли згоди, що поясненням може слугувати одне з двох, якщо це не спланована провокація, то велика дурість. Що ніяк не додає авторитету теперішнім очільникам міста.
А поведінка заступника міського голови Людмила Осейко, взагалі, не підлягає критеріям здорового глузду, а тому віче прийняло рішення – вимагати негайного її звільнення.
Крім того присутні затвердили текст звернення до Президента України з приводу антиукраїнської політики міської влади та прийняли рішення про категоричний протест проти демонтажу пам’ятного знака Небесній Сотні та вимогу зняти це питання з обговорення.
Ситуацію, що склалась навколо пам’ятного знака, можна було б віднести до розряду провокаційних. Але те, з якою наполегливістю і брехливим нахабством це намагалися зробити має послужити смілянам засторогою. Бо це перевірка усіх нас на готовність захищати Україну та її героїв не тільки на сторінках соцмереж, а й в реальному житті. Адже давно помічено, що байдужі – це найстрашніша загроза будь-якому суспільству.
Тому не будьте байдужими, пробудіть у своїх душах ті відчуття, які переживали на похоронах Юри Пасхаліна, Жені Войцехівського, Руслана Чубатенка, Діми Дібрівного та десятків інших героїв-земляків. Війна не закінчилася. Подумайте над тим, хто буде вас захищати, якщо ви зраджуєте пам'ять про своїх захисників до того, як просяде земля на їх могилах.
І наостанок. Одна із провладних активісток заявила: «На ваші десятки підписів проти демонтажу і перенесення пам’ятника, ми назбираємо тисячі за демонтаж…».
Може бути, адже на антимайдан зі Сміли теж їздили тисячі, але перемогла Сотня, бо за нею стояло Небо.


(із допису у Фейсбуці)

scroll back to top

Коментарі  

Василь
+3 #7 Василь 17.08.2017, 23:58
Терещенко-розумна людина, а сплутався з Мірзоєвим. Мабуть і терещенко схильний до махінацій із землею.
Цитата
Таня
+1 #6 Таня 17.08.2017, 22:39
До яких пір Голубець, Бабіч, Терещенко та їх компанія буде поводитит себе, як дикуни. Вони збирають своє віче в трьох сооснах під міськвиконкомом, заважають працювати міськвиконкому, критикують всіх, хто має свою думку і т.д. Нехай краще самі шосб нормальне зроблять для міста, а то тільки всих критикують.
Голубця навіть виключити з лав партії "Свобода".
Тетяна Бабіч взагалі людина Цибка, вона проплачена. Ходить на всі віче, на всі суди, матукає суддю Калашника, матукає міську владу. За свої вчинки вона повинна нести відповідальність.
Цитата
Вячеслав
+14 #5 Вячеслав 15.08.2017, 12:39
Віче - це три додіка Голубець,Баба Таня та Террешшенко??? Аще перед тим як вопити про те що вони встановили пам"ятник хай подивляться в свою тітрадку куди Дериземля інколи записувала грошові надходження на цей памятник,що більшу половину коштів надали на нього держслужбовці, а не такі правдолюби як Тося Пантелеевич.
Цитата
Олег
+5 #4 Олег 14.08.2017, 21:09
Повністю підтримую Галину. Працівники міськвиконкому часто не знають своїх посадивих обов"язків, постійно в робочий час ходять по місту, крамницях, салонах краси. Що там працюють цілими родинами--це правда, це можна перевірити по деклараціях ( вони в загальному доступі). Працівникам міськвиконкому правда не подобається.
Цитата
олег
-5 #3 олег 13.08.2017, 21:49
Якщо так наполягають на перенесенні пам*ятного знаку, то це можна зробить, тільки замінивши його на шибеницю.
Цитата
Галина
-2 #2 Галина 13.08.2017, 14:10
Потрібно звільняти не тільки Федоренка і Осейко. Потрібно звільнити половину міськвиконкому. Там же працюють тільки "обрані" особи, простій людині неможливо влаштуватися на роботу в міськвиконком. Там працюють колишні міліціонери. Там прцюють цілими родинами, там працюють дружини поліцейських та сбушників. Люди взагалі без освіти та без досвіду роботи в органах місцевого самоврядування.
Цитата
Виктор Федоренко
+8 #1 Виктор Федоренко 13.08.2017, 11:28
Не можу не відреагувати на статтю Анатолія Терещенка "Кожний захищає те, що вважає цінним". Стаття є не правдивою і не зрозумілою для мене. Ніхто не давав і не надасть розпорядження щодо до перенесення, а не "демонтування" пам'ятнику Небесної Сотні. Вже пів року комісія працює по благоустрою АлеЇ Слави. Так як були у людей думки стосовно перенесення пам'ятника Небесної Сотні то поставили питання на обговорення з мешканцями нашого міста та громадськими організаціями. У п'ятницю о 12 годині ми провели це обговорення де разом з усіма прийняли рішення що перенесення не буде, але чому Вас там не було пан Анатолій, це питання... Мабуть було щось важніше. Не треба використовувати війну та загиблих героїв для підняття свого політичного рейтингу.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.