Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Роман Боднар

Bondar

 

голова ОДА


Про півроку на посаді, досягнення і підвищення якості життя


– Сьогодні річниця президентства Володимира Зеленського. Я, як голова Черкаської обласної державної адміністрації, - півроку на посаді. Чому я в команді? Бо ми всі переслідуємо одні і ті ж принципи та цінності: відкритість, відповідальність, принциповість, безкомпромісність до корупції та величезне бажання змін на краще. Ми не женемося за рейтингом і не боїмося критики за не завжди популярні, але державницькі рішення.
Об’єктивно, рік, півроку - це не той термін, за який можна докорінно змінити все: дороги, інфраструктуру, медицину, освіту і т.д. Для нас всіх, громадян України, основний показник результату - це підвищення якості життя. Покращення поступові, але вони відбуваються. Величезну країну із непростим історичним шляхом неможливо змінити за рік і навіть за п’ять. Але саме зараз закладаються підвалини, на основі яких базуватимуться позитивні результати.
Змінилися принципи формування влади. Наше суспільство, яке невпинно розвивається, висуває жорсткі вимоги до якості публічного управління. Відкритий, часто критичний, діалог є тестом на нашу обопільну зрілість – як влади, так і суспільства. Тому ми маємо набратися терпіння, разом “зшивати” і розвивати країну.

 

2020 05 21 dosagnena

 

2020 05 21 dosagnena1


Коротко про наші спільні досягнення на Черкащині:
- спільно із черкащанами із різних сфер напрацювали головний документ регіону - Стратегію розвитку Черкаської області на 2021-2027 роки;
- у діалозі із громадами сформували перспективний план формування територій громад області;
- Велике будівництво: цьогоріч отримали рекордну суму на ремонт доріг Черкащини - 733,7 млн грн. Жителі області вже це відчули. Оперативне виконання лише по ремонту доріг державного значення складає 41%, що є одним із найкращих показників в Україні.
Кабмін погодив Черкащині 111,5 млн грн із державного фонду регіонального розвитку:
- плануємо завершити реконструкцію драматичного театру, яка тривала 5 років, та легкоатлетичний манеж у Смілі;
- продовжимо будівництво Центру екстреної допомоги та медицини катастроф;
- реконструюємо 3 школи, 4 стадіони, приймальні відділення лікарень.
- завершили будівництво 5 амбуторій загальної практики сімейної медицини, закупили 55 медичних автомобілів для потреб у сільській місцевості;
- розробили дорожню карту для реалізації пілотного проекту щодо нової системи харчування в закладах освіти;
- реалізовуємо освітні проекти “Нова українська школа” та “Спроможна школа для кращих результатів”, придбаємо 20 шкільних автобусів;
- спільно з обласною радою затвердили програму “Безпечна Черкащина” для створення багаторівневої комплексної системи відеоспостереження.

 

2020 05 21 dosagnena2

 

2020 05 21 dosagnena3


Внесла суттєві корективи у наші плани коронавірусна інфекція. Але спільними зусиллями разом із бізнесом та громадськістю нам вдалося забезпечити необхідним заклади охорони здоров'я області на 80% та вивести Черкащину в лідери по забезпеченню.
Окремо дякую депутатському корпусу обласної ради, наш принцип - відкритість. Тому саме завдяки відкритому діалогу ухвалили бюджет області вчасно, що дає змогу розпочати усі процеси розвитку. 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.