Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

В.о.директора КП «ВодГео» попереджує, що у Смілі скоро не буде води

На сесії депутати міської ради знову заслухали звіт в.о. директора КП «ВодГео» Володимира Овсійчука про роботу водоканалу і ситуацію з водопостачанням.
Володимир Овсійчук вкотре озвучив найбільш болючі проблеми водоканалу. Одна з найголовніших – те, що у місті скоро не буде води. Треба переходити на графік подачі води і терміново ремонтувати й оновлювати свердловини.
Також керівництво КП «ВодГео» турбує те, що у працівників найменша у місті зарплата – 4900 грн. Місячний фонд зарплати складає один мільйон двісті тисяч гривень.
Говорили і про підняття тарифу на воду. Водоканал хоче, щоб плата складала 32 грн, інакше підприємство й надалі падатиме у боргову яму.
В.о. директора КП «ВодГео» проінформував депутатів, що щомісяця водоканал нараховує споживачам 2 млн 500 тис.грн. Отримує від споживачів 1 млн 900 тис.грн. Витрачає 3 млн 500 тис. грн. Тому щомісяця все більше і більше ростуть борги.
Володимир Овсійчук попросив допомоги у депутатів. Вихід із кризи він бачить у збільшенні тарифів на воду та повній модернізації систем. Наприклад, у мікрорайоні Богдана поставили нову насосну станцію. Там щомісяця 20% економії електроенергії. І так треба економити у всьому місті.

scroll back to top

Коментарі  

Татьяна
+6 #4 Татьяна 14.07.2018, 17:25
Нам вже всім надоїло слухати , як керівники Водгео, Смілакомунтеплоенерго повідомляють постійно, що вони безпомічні і всі постійно піднімають смілянам тарифи. На те ви і займаєте ці посади щоб вирішувати всі проблеми , а не їх створювати своїм керуванням. Я не розумію в 2015 р. водоканалу погодили тариф 17-50 і цього було достатньо ,щоб не бути банкрутом .Хай надсилають туди ще комісії .. Депутат Хоменко з трибуни кричав про якість кримінальні справи ,які досі не розпочаті після їх перевірки в 2016. Хай перевірять їх, що там все таки на справді коїться, розподівати можно що завгодно.....Через пару місяців те саме почнеться з Смілакомунтеплоенерго. Їм хто винен , що вони добровільно,до кінця не думаючи взяли на себе обовязок отоплювати місто посеред сезону і купували газ в три дорога , за який ми з вами заплатили... А наші депутати, міськвиконком, мер тільки те і роблять що сваряться і згадають старі образи , коли ж їм працювати і думати про місто....
Цитата
лора
+19 #3 лора 13.07.2018, 17:06
32грн. оце размах!Опалення одне з найдоржчих,тепер вода наздоганяє і саме занедбане місто.Парадокс!У мене питання,яке,мабудь,цікавить суспільство-чи хтось відповість за свою недбалу діяльність?
Цитата
Марина
+21 #2 Марина 13.07.2018, 16:52
НЕ всі в Смілі мають таку зарплату! 1млн. 200 грн це на скільки осіб? Витрачайте кошти від підняття тарифу на модернізацію мережі.ВАс не поймешь,то у вас борги з ПДВ, то за світло. А тепер виявляється вам треба піднять тариф , щоб збільшити зарплатню. Ви нові 5 скважин зробили ? Вам же Рудик вибив з держбюджету кошти, щоб вода в Смілі була цілодобово.Що значить немає води?
Цитата
Андрій
+20 #1 Андрій 13.07.2018, 16:43
Овсійчук.... те що ти не сповна розуму то це факт. 2500 млн. нараховано. фактично отримано 1900 млн. питання: де решта? чому "юристи" не працюють над тим, що б видавлювати ці борги в правовому полі? для цього багато розуму не потрібно. Чому за вашу бездарність повинні платити люди? мешканці, які платять вчасно????
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.