Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Пограбували «Сапфір» серед білого дня

Нахабству смілянських злочинців можна подивуватися. Вони орудують на лише вночі, але й серед білого дня – і не бояться ні поліції, ні свідків.
Сьогодні о дев’ятій годині п’ять хвилин ранку двоє невідомих чоловіків у білих медичних масках увірвалися до ювелірного салону «Сапфір», розташованого по вулиці Незалежності – в самісінькому центрі Сміли.
Розбійний напад застав продавця зненацька. Жінка дуже злякалася, коли один із злочинців навів на неї пістолет. Під його прицілом вона ошелешено спостерігала, як інший нападник розбивав вітрини та забирав коштовності.
Грабіжники встигли втекти до того, як приїхала охорона.
На місці злочину працювали фахівці з обласного управління карного розшуку та наші поліцейські.
Вони ніяк не прокоментували цю надзвичайну подію. Скільки коштовностей та прикрас забрали злодії – поки що невідомо.
Наразі на території всієї Черкащини правоохоронці задіяли оперативний план «Сирена», намагаючись вийти на розбійників по гарячих слідах.

Вадим НІКІТІН

 

2017 04 21 сапф

 

2017 04 21 сапф1

 

На фото видно, як із салону виходять працівники обласного управління карного розшуку.

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
0 #7 Олександр К. 24.04.2017, 18:33
Цитую Олександр:
Скоро начальника поліції викрадуть серед білого дня)

Ні, не вкрадуть. Кому таке добро треба?
Цитата
Сергій
+1 #6 Сергій 24.04.2017, 00:05
Дімі Костакову. Кожен повинен робити свою роботу. Поліції-забезпечити правопорядок, лікарям-лікувати хворих, водіям-займатись перевезенням, хліборобам-пекти хліб. Всі ми сплачуємо податок, за ці кошти держава утримує поліцію, армію, прокуратуру, суди. Вищеперечислену категорію за наші гроші навчають в спеціальних закладах. А самоорганізовуватись? Тоді,чого доброго, і хірургічні операції будемо робити один одному. В такому випадку функції держави буде втрачено.
Цитата
Сергій
+2 #5 Сергій 22.04.2017, 18:05
Нова поліція намагається працювати по-новому. Опитують, хто що бачив, але дієвого результату це не дає. Люди не довіряють поліції, бояться, що може бути "витік" інформації, і це якимось чином торкнеться і їх. Або ще гірше: поліція в "долі" з криміналом, а тоді жди лиха, якщо ляпнув, щось зайвого. Раніше у кожного опера були свої стукачі, яких він за їхні гріхи з тих чи інших міркувань не притягнув до відповідальності. Вони були на постійному гачку, а іноді такий контингент підкормлювався наркотою. Ці люди, спілкувалися з такимиж як і вони самі. Десь хтось щось чув, бачив. І це потім ставало відомо і операм. Була налагоджена агентурна робота, яка давала свої результати. Зараз все "похерено". У нової поліції навиків, майстерності в роботі з агентурою не має і як результат: ніякого просування в розслідуванні злочинів. Бігають тикаються-а результат нульовий.
Злочинність відчуває свою безкарність, а тому маємо, що маємо.
Цитата
євген
+2 #4 євген 22.04.2017, 16:24
а хто ж там працюватиме ?? сьогодні в поліції залишились або ті хто не може ніде працевлаштуватись або ті кому пенсія через рік - два. все завдяки люстрації та іншим заходам по "ОЧИЩЕННЮ ВЛАДИ" всі нормальні спеціалісти своєї справи вже потікали до приватних структур або на пенсію. виростити, виховати нового, нормального опера це.... років 5 МІНІМУМ. подивіться хто там сьогодні працює.....звідси і криміногенна обстановка. я вже мовчу про "бєспредєл" на дорогах.
Цитата
Dima Kostakov
0 #3 Dima Kostakov 22.04.2017, 08:54
Люди без полиции быстрее сами найдут чем они. И можно собрать самим группу по районах в центре шеве и патрулировать!
Цитата
Олександр
+15 #2 Олександр 21.04.2017, 18:14
Скоро начальника поліції викрадуть серед білого дня)
Цитата
Дмитро
+15 #1 Дмитро 21.04.2017, 16:31
Потрібно смілянську поліцію зачинити і повісити великий амбарний замок. Вони все одно нічого не роблять. В місті стріляють з гранатомета; вже серед білого дня зіхвало грабують ювелірний магазин; по місту скоєно безліч крадіжок з квартир і т.д. А поліція мовчить. Потрібно шукати захист від такої поліції.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.