Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Від відключень електрики найбільше страждає мікрорайон Богдана

 

 

Топ-темою у житті смілян, звісно, окрім війни, залишається проблема відключення світла. Міська влада не впливає на графіки відключень. Цим займаються «Укренерго» та «Черкасиобленерго». Проте міська влада постійно спілкується із міським РЕМ щодо того, щоб графіки відключень були рівномірними.
Наразі у Смілі з 8.00 до 17.00 діють погодинні графіки відключень. Після 17.00 – графіки аварійних відключень.
Від відключень електрики найбільше страждає мікрорайон Богдана. Найменше – центр міста.
У центрі електрику вимикають рідше, тому що тут знаходяться ключові об’єкти соціальної інфраструктури, точки мобільного та інтернет зв’язку. При відключенні центру все місто може залишиться без зв’язку.
Міський голова закликав смілян зробити запаси води та найнеобхідніших продуктів і речей на випадок відключення електроенергії. Попереду - надскладна зима. Тож нам усім потрібно проявити мужність, стійкість, терпіння і людяність.
Очільник міста подякував працівникам Обленерго і міського РЕМ за те, що швидко відновили подачу електроенергії в місті. Також висловив вдячність працівникам водоканалу та теплопостачальних підприємств за їхню роботу.

scroll back to top

Коментарі  

Богданівець
+3 #1 Богданівець 04.11.2022, 14:18
Пан Ананко каже не всю правду. А точніше недомовляє її. Страждає не все "Богдано". "Богдано" як раз світиться ввечері дуже яскраво. А страждають конкретні будинки: Кармелюка 76, 82,86 40-річчя Перемоги 8 (тут взагалі нонсенс пів будинку є світло пів немає), 6,4 міні ринок та "Городок". Можливо когось пропустив. Отже отримуємо 6-8 будинків які сидять без світла майже кожен день по 6 (мінімум) і більше годин. Тому пану меру потрібно більш точніше наводити факти. І щось з цим робити, бо в цих будинках живе левова частина людей всього мікрорайону. І я дуже сумніваюсь що вони проголосують за нього на наступних виборах. А Він як кажуть знаючі люди, вже спить і бачить себе в цьому кріслі на дуже довгі роки.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.