Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

За опалювання під’їздів платитимуть всі жителі будинків

 

 

Смілян часто цікавить питання про сплату за опалення місць загального користування. Адже навіть НЕ абоненти КП «Смілакомунтеплоенерго» отримали рахунки на оплату за тепло, хоча люди вже давно мають своє індивідуальне опалення.
Міський голова Сергій Ананко порадив звернутися за детальними роз’ясненнями до КП «Смілакомунтеплоенерго». Але по логіці, то за місця загального користування – підвали і під’їзди – повинні сплачувати всі мешканці будинку, навіть власники автономного опалення, а не тільки абоненти «Смілакомунтеплоенерго».
Сергій Ананко розповів, що держава підготувала багато сюрпризів на прийдешній опалювальний сезон. Місцеве самоврядування на деякі нюанси не може вплинути.
Наприклад, влада досі не знає, як будуть нараховувати відшкодування за різницю в тарифах.
Але вже відомо, що Мінрегіонбуд вже ухвалив новий порядок сплати за місця загального користування. Плата значно збільшиться для тих людей, які перейшли на індивідуальне опалення.
Якщо минулого року люди платили до 100 гривень за місяць, то тепер можуть платити по 600-700 грн у місяць за обігрів під’їздів і сходів у будинках. Звісно, це може викликати обурення населення. Потрібно додаткові роз’яснення від державної влади.
Тож сплата за місця загального користування складне спірне питання, воно ще потребує роз’яснення і з’ясування.

scroll back to top

Коментарі  

Александр
+5 #1 Александр 11.07.2022, 17:08
А ще при транспортуванні гарячої води до будинку, витрачаеться тепло на обігрів труб. Так що можна ще одну квитанцію зробити, за витрату тепла при транспортуванні.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.