Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Смілянське сало, яке любить боксер Усик ,хочуть зробити брендом нашого міста

Депутат міської ради Олександр Ткаченко неодноразово порушував питання про те, що для покращення іміджу та впізнаваємості нашого міста треба знайти якийсь чисто наш, смілянський, унікальний продукт і розкручувати його.
Приміром, Полтаву всі знають і асоціюють з галушками. Львів – із кавою, туризмом. Одеса – море, таранька… Навіть, наприклад, сусідня Золотоноша асоціюється із горілкою «Златогор», там придумали собі назву – Місто Чорнобривців, проводять унікальний фест чорнобривців, садять найдовшу в Україні клумбу чорнобривців. Умань – асоціюється з фонтанами, Софіївським парком…
А от Смілу пропонують асоціювати із найсмачнішим салом України. Наше сало додає сили і успіху, його постійно купує відомий боксер Олександр Усик.
«В продовження теми про те, який продукт чи страва є візитівкою міста, зазначу, що регулярно бачу машину відомого українського боксера Олександра Усика то біля м’ясного павільйона на Центраьному Ринку, то біля магазинчика «М’ясокрай». Наскільки я зрозумів, хтось з його команди регулярно їздить через Смілу і подорозі зупиняється, аби придбати свіжини. Він не зупиняється в іншому місті, деінде, а саме у нас. Хто їздить на море автівкою завжди зупиняється придбати херсонські бички на трасі та одеське чи кримське вино.

 


Може, і справді той продукт треба позиціонувати як місцеву «родзинку», і можливо такий умовний бренд як «Смілянське сало» треба популяризувати на всю Україну?» - мовиться у пості на сторінці SMILA City in UA.
Сміляни, як ви вважаєте, який наш продукт можна зробити брендом нашого міста?

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
+3 #3 Олександр К. 06.06.2021, 07:26
Он воно як, виявляється. А я то думав, чому в Смілі сало таке дороге, що дехто їздить за салом в Черкаси... Виявляється воно брендове! А більш придуркуватої ідеї придумати не змогли? І знайшли ким її рекламувати...
Цитата
Михайло
+3 #2 Михайло 04.06.2021, 19:32
Ну, якщо г***н з усиком є кумиром Сміли, то гріш вам ціна в базарний день разом з вашим салом.
Цитата
дело в шляпе
+5 #1 дело в шляпе 04.06.2021, 15:19
Його вже популяризував М.Поплавський з піснею "Сало". Так, що вже й гімн є!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.