Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Укрзалізниця робитиме капітальний ремонт смілянської ділянки залізниці

 

Укрзалізниця робитиме капітальний ремонт смілянської гілки сполучення: Черкаси – станція імені Т.Шевченка, - повідомив на сесії міської ради депутат Микола Меркулов.
В Укрзалізниці вже почалися узгодження та приготування до цього ремонту. Тому депутат рекомендував управлінню ЖКГ звернутися до Укрзалізниці та детальніше вивчити це питання.
Микола Меркулов сказав, що під час ремонту доречно буде реконструювати та змінити призначення пішохідного мосту по вул. Родини Бобринського, зробивши його транспортним.
Після ремонту залізничної гілки, лінія буде електрифікована, збільшиться швидкість та інтенсивність руху локомотивів. Рух автотранспорту на залізничних переїздах буде блокуватися щоразу за 10 хвилин до проїзду потяга. Тож буде велике навантаження на наші центральні залізничні переїзди.
Тому депутат запропонував зробити пішохідний міст транспортним, щоб хоч трохи розвантажити проїзд по місту.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
-3 #4 Сократ 07.05.2021, 12:38
Давно пора, бо залізнична колія убога,страшна та аварійно небезпечна. Шпали гнилі, в рейсах, ідіоти поробили врізки з зазорами по 3-5 см, в центрі стоїть металобрухт, який стягнули в Смілу і за це хтось бере грошики і на тих вагонах діти наражають себе на небезпеку коли вилазять туди для свої не розумних забав, де їх час від часу калічить чи вбиває струмом. Давно пора повністю замінити капітально залізничне полотно та прибрати той металобрухт, що спотворює і так занедбане місто.
Цитата
Олександр  К.
+5 #3 Олександр К. 06.05.2021, 18:47
Цитую дело в шляпе:
Це мабуть плани на найближчі 100 років

Мабуть більше. Старожили кажуть, що такий план існував ще за часів СРСР. Планувалося розширити кілька вулиць, в тому числі вулицю Мічуріна і Ариема (тепер сім'ї Бобринських, побудувати той міст і цим самим розвантажити центр. Так що цьому плану уже років під 50. Можливо раніше з'являться літаючі автомобілі. :)
Цитата
Олександр К.
+5 #2 Олександр К. 06.05.2021, 16:04
Ідея цікава, але перепрофілювати пішохідний перехід в автомобільний міст не вийде. Вартість нового шляхопроводу (а він повинен бути ширший і вищий від місточка) буде, можливо, не меншою від вартості всієї реконструкції. Та ще й прийдеться зносити кілька будинків.
Ща одне: уявімо, що шляхопровід побудують. Зазаз до того містка підходять кілька вузеньких розбитих вуличок. Цього вистачить?
Цікаво було б почитати думку спеціалістів.
Цитата
дело в шляпе
+8 #1 дело в шляпе 06.05.2021, 14:31
Це мабуть плани на найближчі 100 років
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.