Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На «Локомотиві» або на очисних планують відкрити пункт для перетримки тварин. Відео

Нарешті міська влада серйозно зайнялась питанням безпритульних тварин у нашому місті. На депутатській комісії з питань ЖКГ була порушена ця проблема, а до її обговорення активно долучились місцеві волонтери-зоозахисники. І нинішня влада почула їхні звернення і вимоги.
На прохання зоозахисників представники влади об’їхали комунальні об’єкти, які можна переобладнати під притулок або місце перетримки для тварин.
Чиновники пропонують волонтерам облаштуватися на території міських очисних. А от зоозахисникам не дуже подобається цей вибір, вони хочуть зайняти колишній тир на стадіоні «Локомотив».
Секретар міської ради Юрій Студанс озвучив вимоги зоозахисників: знайти приміщення для перетримки тварин, виділити невеликий штат у кількості 4 працівників при будь-якому комунальному підприємстві міста, профінансувати кошти на утримування і стерилізацію тварин.

 

 


Попередньо підрахували, що на виплату зарплати працівникам і фінансування притулку для тварин потрібно виділяти близько 1 мільйону гривень на рік. І хоча це досить дорого для нашого міста, але проблема безпритульних тварин, їхніх нападів на людей, спалахів сказу вимагає вирішення. Владі рано чи пізно доведеться вирішувати цю проблему. Тож не треба запускати її до критичного стану.
До того ж волонтери назвали, скільки плюсів може бути від того, що у Смілі з’явиться власний цивілізований притулок для тварин. Це не тільки нормалізує санітарно-гігієнічний стан у місті, а й дозволить навчати дітей добру та милосердю завдяки екскурсіям до притулку і допомозі бездомним собачкам та котикам.

 

 

 

scroll back to top

Коментарі  

Владимир
+2 #4 Владимир 23.02.2021, 12:51
Я тоже ПРОТИВ псарни на Локомотиве!!!
Цитата
Богдан
+3 #3 Богдан 23.02.2021, 11:10
В благословенні часи все ж дешевше вирішували проблему.
Цитата
Громадянин
+6 #2 Громадянин 23.02.2021, 11:03
Цілком підтримую попередній пост.
На Богдана єдине місце де можна з дитиною вийти на прогулянку це стадіон, літом діти гуляють, а ви псарню там хочете зробити!!!
Робіть в центральному парку, розумники!
Цитата
Смілянин
+6 #1 Смілянин 23.02.2021, 10:40
А ви запитайте у жителів мікрорайону: Чи довподоби буде їм таке сусідство? Я як житель мікрорайону Богдана виступаю проти розміщення притулку для тварин на території стадіону. Я не хочу щоб на мікрорайоні був "зброд" безпретульних собак. Я вважаю що більшість мешканців цієї території будуть проти такого сусідства. Якщо зоозахисники так хочуть притулок то робіть його в себе вдома біля своїх дітей, батьків, друзів. А взагалі такі заклади робляться за межою міста подалі від великого скупчення людей. А мікрорайон Богдана самий більший і "густонаселенний" район міста.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.