Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У Смілі контролеру водоканалу на роботі зламали руку

 

Прикрий випадок стався 12 січня з працівницею КП «ВодГео» під час виконання своїх робочих обов’язків. Дівчина розносила квитанції на оплату по вул.Кармелюка. Але біля одного з дворів на працівницю накинулась літня жінка. Контролеру водоканалу було нанесено удар палицею по руці. Унаслідок цього дівчина-контролер отримала перелом руки.
Про цей прикрий випадок повідомила представник адміністрації КП «ВодГео» Наталія Дяченко на офіційній сторінці водоканалу у соцмережі Фейсбук.
- Найстрашніше те, що рукоприкладство було з боку літньої жінки... Не дивлячись на поважний вік людини, ми звернулися до поліції.
Шановні сміляни! Хочу звернутися до вас з проханням. Ми з вами живемо у дуже непрості часи, коли навкруги більш негативу, ніж позитиву. Незважаючи на різні обставини, більш того, незалежні від нас, і не ми їх створили, ми повинні залишатися людьми», - справедливо закликала Наталія Дяченко. - Контролери будь-якої служби - це звичайні робітники, у яких такі ж проблеми, як і у кожного з нас. Залиште емоції та агресію. Якщо є питання, дійте в межах Закону!

scroll back to top

Коментарі  

Олександр К.
+1 #3 Олександр К. 22.01.2021, 12:06
А мені здається, що це реакція людей на тарифи. І субсидії (точніше їх обмеження). А контролер просто попала під гарячу руку. Коли збереш всі платіжки за місяць, виникає бажання когось побити. І зовсім не обов'язково, щоб попався під руку той, хто в цьому винен, та він і далеко.
Цитата
земляк
-2 #2 земляк 21.01.2021, 11:23
А я підозрюю, що бабуся крала воду, а контролер це виявила. Надіюсь, що суд встановить свій статус кво.
Цитата
Vasya Vasin
+3 #1 Vasya Vasin 21.01.2021, 06:47
Я підозрюю що ця дівчинка дописувала бабусі лишні кубометри води,яку ніби то та споживае,от старенька і встановила статус кво.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Домінуватиме некомфортна, хмарна з опадами погода

19 березня 2024, 06:15

Похмура погода буде триматися у Смілі не весь день - ввечері небо стане чистим та ясним.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.