Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Обговорювали, чому не можуть відновити роботу дитячої лікарні на РПЗ. Відео

 

На депутатській комісії з гуманітарних питань обговорювали звернення жителів мікрорайону РПЗ, які просять відновити роботу дитячої поліклініки.
На комісію викликали виконуючу обов’язки начальника відділу охорони здоров’я Олену Загоруй. Вона пояснила, що робота філії дитячої лікарні не може бути відновлена, тому що у приміщенні відсутнє теплопостачання, пошкоджено електропроводку. Приміщення не відповідає нормам, щоб отримати ліцензію на проведення медичної діяльності. Там немає телефону і інтернету.
Депутат і екс-начальник відділу охорони здоров’я Микола Стуженко додав, що у Смілі катастрофічно не вистачає лікарів, які б обслуговували дитячу поліклініку зокрема. Що були випробувані різні способи роботи: лікарі і чергували, і працювали там позмінно. Завжди є якісь проблеми і недоліки. Тож найкращий варіант – залучити нових кваліфікованих фахівців, але їх, на жаль, немає.
Заступник міського голови Тетяна Карло повідомила приємну новину: одна з міських партій, яку представляє депутат Ярослав Березань, погодилась зробити ремонт дитячої філії за власний кошт. Тим часом паралельно міська влада напише листи-звернення до всіх медичних навчальних закладів і у відповідні структури з проханням прислати у Смілу кваліфікованих лікарів.
Тож поки що філія дитячої поліклініки не працює. Але якщо влада реально шукатиме шляхи виходу з проблеми, а не причини, чому це все важко зробити, то з часом дитяче відділення може знову запрацювати.

 

scroll back to top

Коментарі  

Дмитро
+3 #2 Дмитро 18.01.2021, 19:36
Скоро Тетяна Карло оголосить конкурс на виразне читання віршів своєї улюбленої поетеси Сафо.
Цитата
Ігор
+16 #1 Ігор 18.01.2021, 10:33
Карло вдало розіграла цю комедію зі своїм давнім другом Ярославом Березанем. Вся громада міста знає, про цю ситуацію з поліклінікою. Чому раніше це питання не піднімалося? Можливо знайшлися б інші спонсори, а не Ярослав Березань.
Чому Карло відразу, на початку наради не сказала про наміри Березаня щодо цієї дитячої поліклініки?
Чому про це не сказав однопартієць Березаня Валерій Тригубов, який був присутній, чому про це мовчав Стуженко?
Правильно сказав Таібов, а як же дозволи, на що Карло відповіла, що для Яросалава Березаня ніяких дозволів не треба. Як це не треба, це що приватна лавочка, чи міська рада?
Відразу видно, хто прийшов до влади збагатитися.
Не здивує, коли Ярослава Березаня або його дружину Інну Березань ( стоматолог у Черкасах) призначать начальником відділу охорони здоров"я.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Вплив фінансової грамотності на розвиток малого бізнесу

26 лютого 2024, 17:36

2024 02 26 gramЩо є головним під час створення власної справи? Правильно, наявність капіталу, а тобто певної кількості коштів для вкладення в майбутній бізнес. Якою б унікальною не була ідея або як би багато дій задля досягнення мети ви не робили б, без інвестицій та грошей не обійтись.


Суспільство
Пройшовши пекло війни і після поранення продовжує працювати у лісовій галузі

18 березня 2024, 16:34

2024 03 18 lisnІсторію Сергія Петренка, демобілізованого воїна, розповіли у Спілці воїнів-лісівників України.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
У Смілу завітає Горовий, щоб презентувати свої книги

15 березня 2024, 14:30

2024 03 15 zustrПисьменник, режисер, волонтер співак та автор телепроекту «Служба розшуку дітей», Руслан Горовий приїде у Смілу, щоб презентувати свою збірку оповідань.