Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

В інтернет-магазині торгували наркотиками

2020 05 06 narkotuk

 

На території нашої області затримали групу наркоторговців, які торгували зіллям через інтернет-магазин. Щомісячний обіг від такої діяльності складав 200 тисяч гривень.
Як повідомляють в обласному управлінні поліції, працівники управління протидії наркозлочинності, спільно з працівниками Уманського відділу та відділення поліції за допомоги працівників управління карного розшуку ГУНП та під процесуальним керівництвом прокуратури міста Умані припинили незаконну діяльність групи осіб, які організували роботу інтернет-магазину з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин.

 

2020 05 06 narkotuk1


Як розповідає начальник управління протидії наркозлочинності поліції Черкаської області Дмитро Гринчишин, до злочинної групи входило шестеро осіб, жителів Умані та Уманського району.
«Організував діяльність злочинної групи 26-річний уманчанин, який залучив до незаконного бізнесу свою дружину та ще чотирьох мешканців району. Організатор чітко розподілив між ними обов’язки», – говорить Дмитро Гринчишин.
За його словами, роль оператора інтернет-магазину виконувала дружина організатора. Один з членів групи забезпечував постачання наркотику, який надходив до Умані за допомогою поштових відправлень з різних областей України. Інший займався фасуванням наркотику та передавав його решті учасників незаконного бізнесу, які безпосередньо здійснювали закладки на території Умані та Уманського району.

 

2020 05 06 narkotuk2


Окрім того, з метою конспірації, члени злочинної групи особисто підшукували клієнтів серед наркозалежних осіб та роздавали їм спеціальні QR-коди для доступу до інтернет-магазину. За попередніми підрахунками, щомісячний обіг від діяльності інтернет-магазину складав близько 200 тисяч гривень.
Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські вилучили у наркоторговців канабіс та амфетамін, частина з яких вже була розфасована, ваги, засоби для фасування, стікери з QR-кодами, банківські картки, мобільні телефони, сім-карти та грошові кошти.

 

2020 05 06 narkotuk3


Наразі наркоторговців затримано і розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наркозбувачам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Працівники поліції продовжують заходи по встановленню каналів надходження наркотиків на територію нашої області.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Затримали 19-річного парубка за вбивство однолітка

28 березня 2024, 09:21

2024 03 28 vbivВ одному зі студентських гуртожитків Умані вбили юнака.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.