Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На виконкомі ще раз проголосували за виплату зарплати медикам

2020 04 30 vukk

 

Ми вже повідомляли, що 28 квітня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому проголосували за перерозподіл коштів та направлення на зарплати медичним працівникам міста 1 мільйон 850 тисяч гривень. Проте через бюрократичні нюанси казначейство не пропустило цю суму на оплату.
Тож сьогодні довелося терміново збирати позачерговий виконком і правильно переголосувати це рішення – внести зміни і уточнення.
Але без сварки, звісно, не обійшлося. Вийшло так, що начальника відділу охорони здоров’я Миколу Стуженка потрібно було «умовляти» виплатити зарплати медикам, бо він не погоджувався на ухвалення цього рішення без дозволу деяких опозиційних депутатів, - зауважив міський голова Олексій Цибко.
- Краще думайте про медиків, а не про політику! – сказав Миколі Стуженку секретар міської ради Віктор Федоренко.

- Є проблема: медичні працівники можуть залишитися без зарплати, тому що не збирається сесія міської ради. Треба вирішити це питання, знайти шляхи виходу, - вважає Віктор Овчаренко. – Сесія не збирається, а от члени виконкому зійшлись і хочуть підтримати медицину, профінансувати зарплати медикам, а виконком ще й звинувачують за це, пишуть пасквілі у Фейсбуці.

Проте начальник відділу охорони здоров’я наполягав, що питання виплати зарплати медикам треба вирішувати саме через сесію міської ради. Він переживає, що кошти на зарплату знімають із фінансування ліків. Тож медики будуть із зарплатою, а пацієнти залишаться без ліків.
Після палкої дискусії члени виконкому одноголосно проголосували за перекидку коштів на зарплату медичним працівникам. Тобто незважаючи на політичні інтриги, люди таки отримають чесно зароблені гроші.

scroll back to top

Коментарі  

vasya vasyn
+2 #1 vasya vasyn 01.05.2020, 20:34
Наш выконком,это свора собак,которая розрывает бюджет города,и заметте не в нашу пользу.Народ,а давайте выгоним этих двух полумеров и их прихвостней депутатов.Молодеж-где вы?Подключяйтесь,организуйте в соцсетях флешмоб,Смиляны против полумеров идиотов и их прихвостней.Будущее за вами!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Опалювальний період у Смілі завершується

29 березня 2024, 11:30

2024 03 29 sezonНа черговому засіданні виконавчого комітету вони прийняли рішення про офіційне завершення опалювального періоду 2023-2024 років 31 березня.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.