Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Родина смілян стверджує, що їх пограбували під час ДТП

2020 04 28 DTP

 

Смілянин Роман Литвин разом з дружиною та її братом потрапили в автокатастрофу на Звенигородщині. За його словами, невідомий водій ледь не протаранив їхню автівку лоб у лоб.
Як повідомляють «Вісті Черкащини», водію вдалося уникнути зіткнення. Проте з кермом все ж не справився. Звинувачує свідків у крадіжці значної суми грошей, поки був без свідомості. На лікування дружини збирає кошти у небайдужих та шукає тих, хто нібито його пограбував.
–Це сталося у селі Юрківка. Їхали додому, – згадує Литвин. – Там дорога з крутими поворотами. Нам на зустріч їхала машина. Щоб уникнути ДТП я з’їхав на обочину, але перекинувся. А той інший утік. Дружина вилетіла через лобове скло. Мене витягували з-за керма майже без свідомості. Брат дружини не постраждав майже. Поки машина лежала, свідки, яких багато прибігло, «обчистили» машину. Займаюся пасажирськими перевезеннями від і до кордону країни. Було 1,5 тисячі доларів, 4-5 тисяч гривень, 700 злотих і невелика сума євро. Це все лежало в одному гаманцеві.
Постраждалих доправили до Звенигородської райлікарні. Найбільше травмувалася дружина Романа Литвина.
У мене зламані 2 ребра й пошкоджене плече, – пояснює чоловік. – У дружини зламано обидві руки, струс мозку, забій грудної клітини та набирається кров у легені. Тепер потрібні кошти на її лікування. Ще шукаю свідків, які бачили цю всю ситуацію. Написав заяву про крадіжку грошей. Поки чекаю результатів.
У поліції мають іншу версію інциденту.
–Надійшло повідомлення про ДТП. Поліцейські виїхали на місце події, – говорить начальник Звенигородського райвідділу поліції Олег Міщенко. – Під час огляду встановили, що водій мікроавтобуса, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, не впорався з керуванням. У його крові був майже 1 проміле алкоголю. Серйозні травми отримала пасажирка. Зараз відкрито кримінальне провадження. Щодо крадіжки грошей жодних заяв до нас не надходило. Інформацію про сп’яніння постраждалого підтверджують і в лікарні.
–Небезпечних для життя травм там ні в кого не має, – пояснює керівник Звенигородської ЦРЛ Вардан Айрапетян. – І водій, і пасажир були в стані алкогольного сп’яніння. Влаштували скандал, аби їх безкоштовно лікували. Вони зі Сміли. Пояснив, що ми будемо за потреби це робити, але мають компенсувати витратні матеріали.
Постраждалу вже перевели з реанімації в хірургічне відділення. Невдовзі її доправлять до обласної лікарні.

scroll back to top

Коментарі  

warsar
0 #1 warsar 28.04.2020, 18:57
Були б пристебнутими пасами безпеки,цього не сталося .
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Районна поліція знайшла неповнолітню Марію Кононенко

29 березня 2024, 09:29

2024 03 29 znaishliПравоохоронці розшукали малолітню Кононенко Марію, яка зникла у Черкасах.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.