Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Про те, як Володимир Грошев «обдурив» район на пів мільйона гривень

2020 04 23 groshev

 

Тепер працівники апарату Смілянської районної ради сидітимуть без зарплати, «відроблятимуть» Грошеву 500 тисяч гривень компенсації.
27 лютого, завдяки допомозі дорогих київських юристів, тріумфально повернувся на посаду голови Смілянської районної ради пан Володимир Володимирович Грошев.
Нагадаємо, що депутати Смілянської районної ради вимагали зняття з посади В.В. Грошева, тому що він особисто чинив перешкоди та створював перепони у належному і вчасному розгляді та прийнятті рішень районною радою. Зокрема, щодо питань внесення змін до районного бюджету, які ініціюються районною державною адміністрацією.
Згідно із рішенням Шостого Київського Апеляційного суду районна рада повинна в термін до 2023 року компенсувати кошти Володимиру Грошеву за вимушений прогул.
Рахуємо: за час вимушеного прогулу - 378 677 гривень та ще й 97 копійок. Плюс нарахування на цю суму видатків – 95 309, 15 грн, плюс 12 тисяч за послуги адвоката. Та ще й 56 тисяч гривень районна рада має відшкодувати Центру зайнятості, тому що ці пів року, які В.В. Грошев не був на посаді, він не сидів без копійки - держава виплачувала йому кошти. Разом набігає 540 тисяч гривень! Це більш як пів мільйона гривень, які повинні забрати з районного бюджету на примхи Грошева!!!
У час пандемії, карантину, податкових канікул, 540 тисяч гривень – дуже крупна сума для районного бюджету. Там залишилося всього 750 тисяч резервних коштів на надзвичайний випадок, бо ще невідомо, чим для нас закінчиться цей коронавірус.
Тож ці 540 тисяч Володимир Грошев вирішив зняти із зарплати працівників апарату районної ради. Він власноручно написав у казначейство листа, щоб гроші знімали з фонду зарплати працівників райради. От такий керівник! А це штат із 15 осіб. Тепер ці люди мусять 4 місяці сидіти без зарплат, бо кошти підуть на користь голови районної ради (до речі, місячний фонд зарплати 15 працівників райради складає 175 тисяч гривень).
Проте у виконавчому листі прописано, що виплати для В.В. Грошева можна здійснювати раз на місяць у сумі, не меншій за розміром одного середньомісячного заробітку за час вимушеного прогулу. І виплачувати цю компенсацію можна частинами аж до 2023 року. Але пану Грошеву хочеться всього і одразу! Він не враховує те, що у працівників апарату районної ради також є сім'ї, діти, і вони теж мають право на грошове забезпечення згідно відпрацьованого часу.
Зарплата – це захищена стаття. Людей не можна залишати без оплати праці. Тож Володимир Грошев просить депутатів проголосувати за виділення додаткових коштів на оплату працівникам райради, бо їхні гроші він забере собі.
До речі ,виконання рішення суду Володимиром Грошевим відбулось одноосібно, а не так як цього вимагає законодавство. Виконувати рішення повинна районна рада. Дана ситуація унеможливила законно підготувати та подати касацію стосовно рішення суду.
Проте більшість депутатів районної ради підготувала та після закінчення карантину «подасть» касаційну скаргу та відповідні листи до правоохоронних органів про порушення Володимиром Грошевим чинного законодавства в частині конфлікту інтересів.
Тож в даній історії крапку ставити зарано. Протистояння пана Грошева та депутатів посилюється. Один з депутатів районної ради прокоментував: «Мені шкода, що заручниками даної ситуації стали працівники апарату районної ради, які якісно виконують свої посадові обов’язки. Депутати зроблять все від них залежне, щоб люди не залишились без грошового забезпечення, а керівник поніс справедливе покарання за свої протизаконні дії.»

Джерело: Смілянські групи у Фейсбуці

scroll back to top

Коментарі  

Валентина
+1 #5 Валентина 24.04.2020, 11:36
Жесть.. геть совісті нема
Цитата
Сократ
+5 #4 Сократ 23.04.2020, 16:37
Та ви всі клоуни однакові! Такі розумні, що аж дурні і такі чесні, а насправді брехливі та лицемірні.
Цитата
Валерій
+11 #3 Валерій 23.04.2020, 15:00
Ох людочки... я в цього деятеля колись работав, обдурив на гроші і оставив на обєкті, на білет додому даже грошей не оставив... Ви хочете шоб він з корита не крав? не смішіть
Цитата
Коля
+6 #2 Коля 23.04.2020, 14:35
Зажрався...
Цитата
Горшев
+7 #1 Горшев 23.04.2020, 13:23
Грошев любить гроші, все логічно.

P.s. Знай смілянщина своіх хероів!!!
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Джури зі Сміли відпрацьовували навички долікарської допомоги

28 березня 2024, 10:29

2024 03 28 dguriВідбувся одинадцятий тренінг з циклу тренінгів з домедичної допомоги для роїв середньої та старшої вікових груп Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Повідомляють в Черкаському обласному центрі туризму, краєзнавства та екскурсій.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.