Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

У міськвиконкомі побилися дві Людмили - керуюча справами та начальниця відділу звернень громадян

2019 09 12 biuka

 

Вчора у міській раді, наприкінці робочого дня, у коридорі ІІ поверху сталася сутичка між керуючою справами Людмилою Осейко та начальником відділу діловодства, контролю та звернень громадян Людмилою Омельченко.
Як саме це було та коментарі з приводу цього інциденту від секретаря міської ради Віктора Федоренка та голови профільної комісії з питань самоврядування, депутатської діяльності та етики Володимира Примака дивіться у сюжеті Сміла ТВ.

 


Тим часом конфліктну ситуацію у коридорі міської ради «Сміла.ua» прокоментувала й Людмила Омельченко.
За її словами, керуюча справами Людмила Осейко попросила принести акт передачі документів по ДСК – це гриф спеціальних документів виключно для службового користування.
«Допуск до цих паперів я маю згідно з розпорядженням міського голови, Людмила Осейко такого допуску не має. Але пані Осейко почала кричати, що вона мій керівник і повинна мене контролювати та перевірити, чи є підписи Віктора Федоренка на цих документах. Вона вирвала у мене ці документи, пошкодила їх. Я обурена перевищенням посадових повноважень з її боку, тож викликала 102, тому що не знаю, з якою метою було вчинено напад на службові розпорядження. Коли приїхала поліція, цією історією зацікавилось і СБУ», – розповідає Людмила Омельченко.
Вона каже, що має 20-річний досвід роботи у держслужбі, чисельні подяки і грамоти від міського та обласного керівництва.
«Ніяких доган та скарг на мене ніколи не було. Ця догана, про яку згадують у сюжеті, складена на мене спеціально, тому що я відмовилась писати заяву про звільнення за власним бажанням. Чому я маю звільнятись? Я добре виконую свою роботу, працювала з Олексієм Цибком, з Решетняком, і з попередніми міськими головами і ніколи проблем не було. І лише Віктору Федоренку не подобається, що я працюю за законом, а не за його правилами. Він каже, що якщо хтось з ним незгодний – нехай позивається до суду. А сам сплутав повноваження міського голови і секретаря міської ради. Через конфлікти і владний тиск на роботі я потрапила до лікарні з нервовим зривом», – говорить Людмила Омельченко і обіцяє боротися за свої права.
А тим часом, як зазначає в.о. міського голови Віктор Федоренко, через такі дії він звільнив пані Омельченко з посади, «оскільки у неї вже була догана і нині вона зробила досить серйозне порушення».

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
На сесії міської ради виділили по 2 мільйони постраждалим у Гречківці

29 березня 2024, 13:25

2024 03 29 sesНа порядок денний 78-ої сесії Смілянської міської ради було винесене 131 питання.
Перше рішення, яке отримало підтримку депутатів, стосувалося дострокового припинення повноважень депутата міської ради Ярослава Березаня за його особистою заявою.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.