Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відбулась міська толока на вул.Соборна

2019 05 29 toloka

 

Міська влада завчасно попередила смілян, щоб 28 травня всі виходили на толоку – гуртом відремонтувати початок вулиці Соборна, від в’їзного знаку у місто і далі на підйом до вулиці Перемоги.
На толоці були присутні працівники СКП «Комунальник», КП «Смілакомунтеплоенерго», ТОВ «ЗЕТ Компані-Сміла» та майже вся їхня техніка, працівники управління ЖКГ, контролював хід робіт заступник міського голови Олег Черненко.
Активістів було мало. Представник ГО «Авто Євро Сила – Сміла» Олександр Ротань, який відклав свої справи і був на толоці, сказав, що жителі міста проігнорували цей захід, тому що вважають, що влада роздерибанила громадські гроші, та ще й хоче зробити добру справу силами громади.
Секретар міської ради Віктор Федоренко був лише на початку толоки, сфотографувася,привітався і поїхав. Але ввечері всім подякував за зроблену роботу.
Представники влади домовились про те, щоб на Соборну завезли 150 куб.м б/в щебню із залізничних колій та 50 тонн асфальто-бетонної суміші. У ФОП Здоренка взяли хороший 13-тонний віброкаток.

 

2019 05 29 toloka1


«Вигрібали пил і бруд і знову засипали пилом» - кажуть активісти. Проте влада вважає, що попрацювали плідно. Очистили та облаштували лівий і правий водовідводи з проїзної частини дороги, усунули аварійну ямковість, навіть частково поклали асфальт вище біля паланки.
Активісти вважають, що такі ремонти треба вже давно зробити по всій Смілі, домовитись і купувати якісний асфальт і брати техніку у місцевих підприємців, контролювати якість проведення робіт.
Водії кажуть, що цього ремонту ненадовго вистачить. Максимум, до осені. А біля знаку, від заправки і до підйому, там, де асфальту взагалі немає, лише грунт і щебінь – до першого дощу. На цій ділянці потрібно робити таке грейдерування хоча б раз у десять днів.
- Якби місцева влада з розумом підходила до вирішення проблем – все було б чудово. Треба було ще ранньою весною зробити проекти, подати їх на область, вибивати співфінансування. А наші керманичі не кують і не мелють.... сидять, чекають відкатів і заводять власні фірми-прокладки.... тому у нас все так повільно робиться. І коли вже почали рухатись активісти і стимулювати місцеву владу – владці нарешті зашевелились, - сказав Олександр Ротань.
На те й щука в річці, щоб карась не дрімав. Все таки влада мобілізувалась,організувалась і довела, що може зробити щось корисне для міста. Безпечний проїзд по вулиці Соборна трошки налагоджено. Чекаємо від влади інших хороших справ.

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
0 #1 Сократ 29.05.2019, 18:40
Я давно казав, що потрібно на тому бігборді, що на фото з права при вїзді в місто, великими буквами написати - ЛАСКАВО ПРОСИМО В ПЕКЛО!!! Може це якось мотивувало наших слуг держави до конструктивних дій.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.