Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Колишній керівник КП «Смілатеплоенерго» судиться за зарплату у розмірі 110 тисяч гривень (відео)

2019 05 23 rouko

 

Колишній керівник КП «Смілатеплоенерго» Ігор Ройко подав у суд на відшкодування заробітної плати за той період, який він працював і очолював дане підприємство. Позовна заява складає 110 тисяч гривень.
За цей час рахунки КП «Смілатеплоенерго» заарештовані. Весь дохід, який заробляло це КП (а його доходом є здача в оренду майна двом орендарям, один з яких – ТОВ «Смілапромтранс»), був спрямований на погашення цієї позовної заяви. Але ще треба сплатити 81 тисячу гривень.
Новий директор КП «Смілатеплоенерго» тільки нараховує заробітну плату і не може сплачувати ніякі податки. Знову виникає і накопичується заборгованість цього КП.
Тому члени депутатської комісії з питань ЖКГ звернулися до бюджетної комісії з проханням погасити всі заборгованості КП «Смілатеплоенерго», щоб воно вже нарешті почало працювати у прибуток і накопичувати кошти від орендної плати. А новому директору КП порекомендували перевестись на інше підприємство.
Відео про розгляд цього питання на депутатській комісії з питань ЖКГ можна подивитись на каналі Сміла.ua

 

 

scroll back to top

Коментарі  

Сократ
+2 #2 Сократ 22.05.2019, 17:05
А що ви зимою цією бидете робити, мої любі друзі?
Варіть з балонів буржуйки та сушіть кізяки, бо буде зимно.......!
Колись недавно я з однією з управління соцзахисту говорив до чого призводить халатність та безвідповідальність у роботі державних органів, а вона мені каже - ми так багато не думаємо.... Ага думаю, скоро завиєш, якщо не хочеш думать.
Цитата
Василий
+7 #1 Василий 22.05.2019, 15:18
Так чего тут удивляться . Многие вообще не в курсе о существовании еще одного теплопредприятия , в котором первоначально был директором сын Пруса. Прусу тоже предприятие должно выплатить ( а может уже и выплатило) такую же сумму. Город задолжал уже двоим бывшым директорам теплопредприятий И вообще что за бред , зачем Смеле предприятие
и зачем платить зарплату директору Теплоенерго ,который сдает в аренду 40 метров трубы. Закрыть это бесполезное предприятие , ведь оно ничего не производит,не вырабатывает теплоенергию для продажи , а его деятельность только на бумаге .
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
В обласному кардіоцентрі відремонтують операційну

28 березня 2024, 15:30

2024 03 28 operПід час пленарного засідання 23-ї сесії депутати підтримали рішення про надання обласному кардіологічному центру дозволу на ремонт операційної на відкритому серці. Проєкт реалізовуватимуть за кошти центру та обласного бюджету.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.