Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На позачерговій сесії вирішували медичні та кадрові питання

2018 12 14 сесия

 

13 грудня відбулась позачергова 84-а сесія міської ради. Тепер знову головував секретар міської ради Віктор Федоренко. Він сказав, що цю сесію скликали виключно заради медиків. Щоб згідно з процедурою, погодити їм кошти на зарплату та нарешті включити Смілянську МСЧ №14 до міської мережі закладів охорони здоров’я.
Також розглянули кілька кадрових питань. Спершу планувалось голосувати за те, щоб прийняти на службу в органи місцевого самоврядування та затвердити на посаду керуючого справами й у склад виконавчого комітету міської ради нову особу - Косенка Романа Валерійовича. Але потім вирішили зняти це питання.
Голова Смілянської територіальної комісії Олег Соколенко озвучив рішення комісії про те, що у міській раді з’явився новий депутат - Тетяна Миколаївна Павленко від політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Це сталося тому, що депутат Вікторія Скубко достроково припинила свої повноваження у зв’язку із зміною місця проживання.
Депутат Володимир Примак порушив питання про відкликання апеляційної скарги на рішення Смілянського міськрайонного суду від 30.08.2018 адвоката Володимира Молодчина, який вважав, що Віктора Федоренка незаконно поновили на посаді секретаря міської ради. Оскільки на цій сесії були присутні всі депутати із групи підтримки Віктора Антоновича – вони одноголосно ухвалили пропозицію забрати апеляційну скаргу, тому що на їхню думку все відбувається правильно.
Наприкінці сесії перед депутатами виступив керівник бригади територіальної оборони Черкаської області. Він попросив виділити фінансування для підтримки бригади, бо у Міністерства оборони не вистачає коштів…

scroll back to top

Коментарі  

дмитро
+3 #3 дмитро 03.01.2019, 08:53
Цікаве кадрове питання планувалось до розгляду, а потім чомусь знялось? Це той Косенко Роман Валерійович - з під носа якого Ілля Слободяник якоби викрав камінь, чи його двійник. Декларацію кандидата на посаду подав (дуже цікава декларація людини без місця проживання), а одночасно членом двох виконавчих органів людина може бути?..., він же представлявся заступником голови виконавчого комітету свого села, чи він склав повноваження?
Цитата
Геннадій
+6 #2 Геннадій 14.12.2018, 18:20
Прикрились медиками щоб відкликати подання на пана Федоренка, молодці "Федоренківська групка" відпрацьовує свій "хлібець".
Цитата
Геннадій
+4 #1 Геннадій 14.12.2018, 13:08
Дивно було б як би "група підтримки" проголосувала проти ;)
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.