Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

На сесії було багато суперечок і з’ясувань стосунків між посадовцями та депутатами (відео)

2019 10 10 sesia

 

Нарешті депутати розблокували роботу сесії міської ради і вчора вдалося провести ще одне засідання - позачергову 108-му сесію, у роботі якої взяли участь 27 обранців.
Перед початком роботи сесії міський голова Олексій Цибко повідомив позитивні новини – опалювальний період у місті повинен розпочатись, тому що цим опікується навіть Прем’єр-міністр України. Найближчими днями у Смілу приїде Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак. Нашому місту виділяють із державного бюджету поворотну допомогу у сумі 30 млн грн для погашення заборгованості перед НАК «Нафтогаз» та ПАТ Облгаз за транспортування газу. Тому ми матимемо нульовий баланс перед Нафтогазом України, тож повинні своєчасно ввійти в опалювальний сезон.

 

Побачити життя Сміли та району можна ще й на каналі «Сміла.ua».
Отож підписуйтеся на наш канал в Youtube – попереду багато цікавих відеосюжетів. 


Щойно розпочнеться опалення – міська рада відразу заходить у суди з приводу незаконного взяття боргів на місто і злочинної діяльності Енергоінвесту. Олексій Цибко хоче позбавити Смілу несправедливих чужих боргів.

 

2019 10 10 sesia1


Потім депутати розглянули 9 питань порядку денного. Вони заслухали звіти директорів КП «Смілакомунтеплоенерго» та КП «ВодГео» про роботу підприємств. Під час доповіді директора КП Станіслава Голубця виникла суперечка з представниками громади. Люди прийшли на сесію, щоб з’ясувати, як бути тим, хто хоче провести індивідуальне опалення. Чому одним дають дозволи на ІО, а іншим – ні? Чому родичі директора КП і всі депутати мають ІО, а смілянам відмовляють у цій послузі, порушуючи закон. Станіслав Голубець вкотре намагався довести, що кожне ІО – це розбаланс системи, що не треба поспішати із встановленням індивідуалки, бо КП готове до опалювального сезону.

 

2019 10 10 sesia2


Багато суперечок і запитань виникло й під час доповіді директора КП «ВодГео». Найбільше сперечалися за шалені втрати води, і як наслідок, втрати коштів. Олексій Цибко повідомив, що дає директорові КП Леонідові Грищенку ще місяць роботи на посаді, щоб він написав програми і залучив інвесторів для врятування підприємства.
Інші питання також були скандальними. Депутати не проголосували за зміни у складі виконавчого комітету. Тобто робота виконкому знову буде заблокована. Не підтримали обранці і нову кандидатуру на посаду заступника міського голови. Були суперечки й щодо інших питань.
Депутати ледве впоралися з розглядом 9 пунктів порядку денного. А на наступну чергову сесію міської ради планується винести близько 200 питань.

 

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Район передав на фронт зарядні станції, цифрові тактичні рації, генератор та «Синицю 1Т»

28 березня 2024, 11:31

2024 03 28 rayonЗавдяки соціально відповідальному бізнесу нашого району на східний фронт направлено чергову партію підсилення наших військ.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.