Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Ольга Ткаченко

ТкаченкоОльга3х4депутат міської ради


Про свою непричетність до «нічної сесії», розчарування в Олексієві Цибку та брехню в місцевій політиці


23 жовтня о 21.15 я отримала смс-повідомлення про те, що 23.10 о 21.00 відбудеться позачергова 78-сесія міської ради. Я відразу зателефонувала до своїх колег-депутатів Костянтина Заріцького та Валентини Зборівської, щоб дізнатися, чи приходило їм таке пізнє повідомлення. Повідомлення було, але я прийняла рішення не їхати на ту нічну сесію. По-перше, сесія вже малась іти певний час, та й мені, щоб добратись до центру, необхідна ще як мінімум 1 година. По-друге, не вважаю доцільним проводити якісь нічні сесії. То все робиться для того, щоб менше хто із громади про це знав, щоб люди не розуміли, які там приймаються рішення.
Тому я на сесію не поїхала.
Сьогодні ж, 24 жовтня, о 10.00 мені зателефонував депутат Петро Абажей і повідомив, що у 20 протоколах позачергової 78-ої сесії у графі результатів голосування напроти мого прізвища стоїть позначка «ЗА».
Потім я дізналась, що є ще два депутати, які нібито взяли участь у голосуванні, але насправді були відсутніми. Це Анатолій Стригун і Костянтин Заріцький.
Оскільки міський голова заявив, що на сесії було 19 осіб, був кворум, то, виходить, що він збрехав. Адже кворуму не було, бо нас на сесії не було.
Кажуть, що під час проведення сесії були проблеми з освітленням. І там була якась жінка, посаджена замість мене (це я так думаю, хочеться надіятись, що Олексій Цибко просто не побачив мене. Інакше доводиться усвідомити, що він скористався своїми владними повноваженнями і провів незаконну сесію). Прикро, що Олексій Цибко виставляє людей у такому непривабливому світлі перед громадою, робить із нас брехунів. Те, що він критикує і намовляє на мене перед громадою, – це вже не просто переступання законів, а втрата людської гідності!
Це просто недопустимо. Я шокована словами міського голови.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі переведіть годинник

28 березня 2024, 14:29

Україна цьогоріч перейде на літній час у ніч з 30-го на 31 березня о третій годині ночі за київським часом.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.