Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Сергій Воронов

Вороновдепутат обласної ради


Про очільників Сміли і народний гнів


Смілянські очільники мають піти добровільно, інакше їх змете народний гнів. 7 березня побував у Смілі, що входить до округу, за яким я закріплений рішенням фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в Черкаській обласній раді.
Причиною візиту стало запрошення місцевого активу на позачергову сесію тутешньої міської ради, яка, до слова, давно вже вичерпала себе, як державний орган і аж проситься піти на перезавантаження. Відповідно і питання на сесію виносилося одне – відставка нині діючого секретаря міської ради Федоренка, який є і в.о. голови міста. Той самий «очільник міста», який при кризі в комунальній галузі цієї зими, коли ледь не все місто вимикалося від теплопостачання – взяв і пішов у відпустку.
Тож такій кількості людей в залі Смілянського міського будинку культури могла б позаздрити навіть якась там АніЛорак. Федоренко в цей день зібрав аншлаг.
Однак дива не сталося і в результаті поіменного голосування 19 депутатів висловилися проти зняття недолугого секретаря і лише 12 виконали волю громади.
Про всю жалюгідність теперішньої влади не буду довго розповідати, тож наведу для прикладу лише один момент. В цей же день, вранці, в ОДА проходила нарада з питання розчистки річки Тясмин. І знаєте, хто той єдиний регіон, який проігнорував цю нараду? Так, це була Сміла та Смілянський район. Хоча саме повз них, насправді, проходить найбільш проблемні та замулені місця цієї річки. Те саме по дорогах і всьому іншому. Всі регіони подають заявки – від Сміли немає. Тож тепер куди не глянь в місті – суцільні проблеми, вирішувати які зараз нікому.
Опісля сесії мав за честь виступати на тамтешньому Майдані, який знову повстав проти чергових мародерів, які дорвалися до влади. Уявіть тільки на секунду – в країні Президент – Порошенко, прем’єр – з БПП, більшість у Верховній раді – БПП, депутат-запроданець – з фракції БПП, очільник області один і інший – із БПП, секретар – із БПП… у цих хлопців є все для того, аби зробити Смілу квітучою та заможною! Все! Окрім совісті.
Як і раніше, так і тепер обов’язково підніматиму та вирішуватиму проблему смілян на обласному та інших рівнях. Ця влада, однозначно, добуває свої останні дні. І якщо товстопузі чиновнички не підуть у відставку самостійно, переконаний, їх змете народний гнів.

Допис у Фейсбуці

scroll back to top

Коментарі  

Едуард
+5 #2 Едуард 13.03.2017, 20:27
Україну завжди розкрадали, продавали і зраджували свої ж скоти за мовчазної згоди більшості і при безпосередній участі. І весь цей пагубний і гнилий спосіб життя завжди призводив до сумних наслідків для учасників цього цирку і завжди грав на руку зовнішнім ворогам. Коли ж ви люди, розуму наберетесь?! Уже б в тварин при такій частоті наступів на граблі виробився інкстинт, який би передавався генетично, а у вас цього не має. Безнадійні, робіть висновки, якщо є чим. Руїна.....
Цитата
Едуард
+6 #1 Едуард 13.03.2017, 20:26
Децентралізація, а насправді замаскована феодалізація для подальшої федералізації і повного розвалу країни, в Смілі виражена у всій красі. Після тотального розкраданя країни і морального занепаду людей так звана центральна влада , як та кішка, що кинула котят, нехай Ї....я як хотят, після розвалу та тотального разкрадання промисловості, сільського господарства, дорожної, комунікаційної інфраструктури, "передала" владу на місця. Де у розбитого, але все ж корита сидять такі ж деятелі, як і на горі. Що звикли все гребсти безбожно під себе, живучи одним днем.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.