Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Афіша

Вероніка буде ходити! Але мужня дівчинка чекає вашої підтримки.

Є діти, яким доля послала скільки випробувань, що не всякий дорослий здатний таке витримати. Серед таких малюків і Вероніка Божко, якій нині 2 роки і 6 міс.
Ця дитина разом зі своїми батьками, як каже її мама Альона, від самого народження бореться за своє здоров’я.
– Страшні діагнози лікарів нас лякали, але ми не здалися. Почали самі робити масажі, ЛФК, все що тільки можливо в домашніх умовах, – говорить мама дівчинки. І додає, пізніше дізналися про реабілітаційний центр у Трускавці. Пройшли там три курси реабілітації. Результати не змусили себе довго чекати. Нині Вероніка вміє повноцінно повзати, встає біля опори, злазить і вилазить на ліжко. Це велике її досягнення.
–На цьому курсі реабілітації ми почули від лікарів твердий вердикт – Вероніка буде ходити! Тільки для цього ні в якому разі не можна зупинятися, – наголошує мама дівчинки.
На жаль, зізнається вона, в нашої молодої сім'ї немає таких величезних коштів, щоб поставити нашу крихітку на ніжки, адже реабілітацію потрібно проходити кожні 3-4 місяці.
– Тому ми просимо допомоги у всіх людей. Допоможіть нам поставити Вероніку на ніжки. Допоможіть дитині знайти щасливе, повноцінне дитинство, – зі сльозами на очах звертається до усіх небайдужих людей Альона Божко. І додає, дуже важливо продовжувати реабілітацію для досягнення нових результатів.
Батьки називають свою Вероніку справжнім бійцем, який не здається. Вони кажуть, Ніка сповнена сил і впевнено прагне до нових успіхів.
–Сьогодні ми отримали рахунок із львівської клініки. У них індивідуальний підхід до кожної дитини. Тож на майбутню реабілітацію ми покладаємо великі надії, – каже мама дівчинки.
За її словами, 16 жовтня в місті Сміла пройде благодійна акція для збору коштів на реабілітацію Вероніки. Уже відомо, зазначає Альона Божко, що нас підтримає Смілянський кінологічний союз «Сан-Голден» і байкери нашого міста. Крім того, допомогти нам погодилися і аніматори.
–Дякую всім, хто нас підтримує! Часом, на шляху до щасливого дитинства, не вистачає саме цієї підтримки. Тому спасибі всім, хто залишається з нами!– не стримує емоцій мама Вероніки. І запрошує усіх, у кого добре серце й небайдужа душа, прийти цієї неділі,16 жовтня, на 11 годину до фонтану, де буде проходити благодійна акція на підтримку маленької Вероніки.
Як розповіли «Сміла.ua» організатори акції, там можна буде чудово провести час, поспілкуватися, зробити фото, покататися на байку, тощо.
–І такими своїми діями ви підтримаєте крихітну Вероніку на її нелегкому шляху до здорового і щасливого життя, – наголошують організатори благодійної акції.
До речі, для тих, кому не вдасться прийти до фонтану, але хто бажає і може допомогти Вероніці – відкрито збір коштів на реабілітацію у львівській клініці: сума збору - 19 500 грн, термін збору - 19.12.2016 р.
Реквізити для перерахунку допомоги:
ПриватБанк 4149 4378 6105 3484, Божко Альона Ігорівна (мама)
ПриватБанк (Рублі) 4149 4978 5483 5446 Божко Альона Ігорівна (мама)
Счет Qiwi - 380968800075
моб. тел. мами дівчинки – 0633466447.
Давайте гуртом підтримаємо маленьку Вероніку, хто скільки зможе, тут важлива кожна гривня. Дуже хочеться, щоб ця дівчинка стала на ніжки!

2016 10 11 верон


Людмила ВАНІНА

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
У прямому ефірі можна спостерігати за життям лелек Грицька та Одарки

18 березня 2024, 17:38

2024 03 18 lelekaНа Полтавщині знову запустили цілодобовий стрім з гнізда лелек. У прямому ефірі на YouTube можна спостерігати за життям лелек, яких звуть Грицько й Одарка.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.