Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відео

Погрожував, бив і тероризував: через бездіяльність поліції вбили молоду маму

Резонансне вбивство у селі Нове Місто на Уманщині: 24-річну жінку покремсали ножем на порозі її ж будинку.
Рятувати бідолашну було нікому, у хаті в цей час було лише двоє маленьких дітей. За дивним збігом обставин, група "Надзвичайних новин" спілкувалася з жінкою за кілька годин до її смерті.
Убивцею виявився колишній чоловік Микола, який тероризував Оксану кілька днів поспіль своїми візитами. Того вечора він прийшов, аби забрати свої речі. Щойно колишня дружина відкрила двері, як нелюд встромив їй у живіт кухонний ніж.
Стікаючи кров'ю, поранена зуміла добігти до своєї тітки і назвати ім'я свого ката. Тим часом у небезпеці залишались двоє дітей, адже чоловік не збирався тікати - він розгулював на подвір’ї своєї жертви.
Микола - батько молодшої дівчинки. Оксана вигнала його, бо почав пиячити і бив її ще вагітною, але навіть після розлучення спокою не давав - погрожував вбивством і тероризував дзвінками та візитами. Навіть сусіди бачили, як агресор бив жінку, викликали поліцію, але це не діяло. Він навіть хату палив, але й того разу все зійшло з рук. Тепер доказів для затримання достатньо. 39-річний Микола, який вже має кілька судимостей, наразі в СІЗО.
До лікарні жінка з ножовим пораненням потрапила у вкрай важкому стані. У неї була пошкоджена права легеня і діафрагма. Хірурги боролись за життя молодої мами, але травми були несумісні з життям. На другий день Оксана померла у реанімаційному відділенні. Їй було 24 роки, вона сама виховувала дітей - старшому хлопчику п’ять років, молодшій дівчинці немає навіть двох.

 

scroll back to top

Коментарі  

Юрій
+7 #1 Юрій 18.01.2022, 20:05
нажаль..... бездіяльність поліції можна спостерігати не лише в Уманському районі! чого наш, колишній Смілянський, вартий. коли дівчина викликає поліцію, ті клоуни приїжджають і..... роблять винним не його а дівчину! або складають протоколи про адмінправопорушення так, що кривдника в суді просто відпускають бо складено все так, що...... доказів немає, пояснення не варті нічого і.... кривдник стає жертвою, а сама жертва...... ну як бог дасть.... реформи поліції в дії... з початку з них зробили мавпочок для селфі ,а потім..... клоунами.... навіть навчити не можуть як правильно документи складати. зате слава....
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.