Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відео

На посаду директора Малостаросільського психоневрологічного інтернату претендує єдина кандидатура

 

Під час другого засідання комісії із проведення конкурсного відбору переможцем визначено Любов Голобоку, яка до цього виконувала обов'язки директора.
Члени комісії розглянули заяву єдиної претендентки та додані документи й допустили до участі в конкурсі. Після цього заслухали її доповідь про перспективний план розвитку, провели співбесіду та прийняли рішення укласти контракт на два роки. Проєкт рішення про її призначення на посаду мають розглянути ще у профільних комісіях і остаточне рішення ухвалять депутати під час пленарного засідання.
Любов Голобока має повну вищу освіту. Вона закінчила Український державний аграрний університет за спеціальністю "Бухгалтерський аналіз господарської діяльності в сільському господарстві", кваліфікація економіст з бухгалтерського обліку в сільському господарстві. Має 13-ий ранг державного службовця, була депутатом Смілянської районної ради та головою бюджетної комісії районної ради VII скликання.
За свою трудову діяльність працювала бухгалтером та економістом на різних підприємствах та в органах місцевого самоврядування. Із 2018-го року була директором у Малостаросільському психоневрологічному інтернаті, або ж виконувала обов’язки керівника.


Довідково.
Малостаросільський психоневрологічний інтернат є стаціонарним інтернатним закладом для соціального захисту, що утворюється для тимчасового або постійного проживання/перебування осіб із стійкими інтелектуальними та/або психічними порушеннями, які за станом здоров’я потребують стороннього догляду, соціально-побутового обслуговування, надання медичної допомоги, соціальних послуг та комплексу реабілітаційних заходів і яким згідно з висновком лікарської комісії за участю лікаря-психіатра не протипоказане перебування в інтернаті.
Основними завданнями інтернату є:
1) забезпечення прав та інтересів підопічних, створення належних умов для проживання/перебування, соціально-побутового обслуговування, денної зайнятості (заняття творчістю, дозвілля, навчання, добровільна праця тощо) та надання медичної допомоги підопічним;
2) надання соціальних послуг підопічним (стаціонарний догляд, соціальна реабілітація,
представництво інтересів). Інтернат може надавати послуги з підтриманого
проживання, паліативного/хоспісного та денного догляду, соціальної адаптації, кризового та екстреного втручання, консультування. Інтернат може надавати безоплатні та платні
соціальні послуги (в межах наявних можливостей) відповідно до законодавства;
3) проведення комплексу реабілітаційних заходів відповідно до індивідуального плану реабілітації, що складається за формою, затвердженою Мінсоцполітики, - повідомляють у Виконавчому апараті обласної ради.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.