Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відео

Вихованки вокального гуртка ЦДЮТ знову стали переможницями Всеукраїнського фестивалю

 

Незважаючи на незручність дистанційного відвідування занять, діти продовжують займатися у гуртках позашкілля, учням подобається і потрібне позашкільне навчання. Найактивніші вихованці навіть встигли взяти участь у кількох Всеукраїнських конкурсах, які у зв’язку з карантином, проводились дистанційно.
Олена Котович - енергійна і талановита керівник гуртка «Пісня солов’їна» Центру дитячої та юнацької творчості, що працює при Великояблунівській школі, загітувала своїх юних вихованок-вокалісток спробувати сили у Всеукраїнському пісенному фестивалі «Україна – це світло».
Мета цього фестивалю: виявляти та підтримувати вокально обдарованих дітей та молодь; розвивати та популяризувати вокальне дитяче мистецтво України; берегти і примножувати українську пісенну спадщину.
Фестиваль проводиться серед молоді з різних регіонів України за фінансової підтримки Міністерства молоді та спорту України у рамках Державної цільової програми «Молодь України».

 

2020 11 19 konkyrs1


Головою журі Конкурсу є народна артистка України, член Національної спілки композиторів України Горова Леся Володимирівна. Серед членів журі – поважні особистості – зірка оперної сцени Софія Соловій, Народні артистки України Інеса Братущик, Валентина Ковальська, Заслужений артист роман Антонюк та багато інших зірок сцени.

Цього року у конкурсі взяли участь 357 учасників. Фестиваль проходив у три тури. Спочатку треба було пройти відбірковий етап, потім потрапити у фінал, а потім – у суперфінал, де визначили 57 переможців.
І от нашим смілянським вокалістам та ансамблям вдалося пройти таку високу конкуренцію і опинитись серед переможців!

 

2020 11 19 konkyrs2


У номінації «Естрадний вокал» серед дітей 8-11 років ІІІ місце посів ансамбль «Співаночки», а серед дітей 12-14 років – знову ж таки ІІІ місце зайняв наш ансамбль «Веснянка». А вокалістки Дарина Хильченко та Оксана Дубина стали дипломантками фестивалю та у подарунок отримали книжки. Всіх цих талановитих діток підготувала керівник гуртка ЦДЮТ Олена Романівна Котович.
За свої успіхи дітей нагородили дипломами та медалями.

scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Йтиме дощ, подекуди з грозами

29 березня 2024, 07:25

У найближчу добу нестійку та вітряну погоду Черкащини формуватимуть атмосферні фронти із заходу, які проявляться дощами, вдень подекуди з грозами.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.