Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відео

Волонтери та представники ВО «ЧЕРКАЩАНИ» повернулись із чергової поїздки у зону ООС

2020 05 22 ATO

 

Дві доби поспіль тривала чергова планова поїздка у зону ООС волонтерів – добровольців ГО «Самооборона «СІЧ», до яких постійно долучаються представники Всеукраїнського Об’єднання «ЧЕРКАЩАНИ».
І знову мікроавтобус «СІЧІ» був повністю завантажений продуктами харчування, необхідними речами, побутовою хімією, маскувальними сітками та подарунками для наших мужніх смілян, які зараз боронять Батьківщину від російської агресії. На передову повезли аж дві тонни продуктів!
Цього разу волонтери – Олександр Парахневич, Михайло Семагін, Михайло Мельничук, Анатолій Репало та від «ЧЕРКАЩАН» Степан Косенко об’їздили кілька позицій розташувань ЗСУ на Луганському напрямку, починаючи від Зайцевого, Попасної, Золотого. Відвідали не одне місце, розвозили землякам-смілянам подарунки. Кругом їх з нетерпінням чекали. Там раді передачам з тилу, завжди вдячні, що про військових не забувають і підтримують.
Останні дні і під час поїздки ситуація на передовій була дуже неспокійною. Зараз регулярно проводяться обстріли наших позицій. Поїздка була небезпечною, але, з Божою допомогою, все пройшло вдало.
Спочатку планувалося відвезти передачу воїнам АТО на Великдень, як це робилося всі ці роки завдяки підтримці секретаря Політичної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Анатолія Семиноги і ТОВ «Агро-Рось». Однак у зв’язку з поширенням пандемії коронавірусу та запровадженням карантину довелося відтермінувати поїздку.
Потім почалися деякі проблеми із збором продуктів. Ситуація з епідемією COVID – 19 негативно вплинула на економіку. У такі скрутні часи підприємцям та сільгоспвиробникам важко відшукати зайву копійку. Непросто було зібрати продукцію… Проте Анатолій Семинога вольовим рішенням наполіг на поїздці та виділенні власної продукції.
Сказано – зроблено. ТОВ «Агро-Рось» спільно з представниками Смілянської міської та районної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» активно долучилась до збору продуктів харчування.
Як завжди, надали допомогу, посприяли в організації поїзди та підтримали українських бійців: Андрій Ключка, Анатолій Стригун, Олександр Зозуля, Анатолій Тихенко, Серій Корженко, ТОВ Вектор, Будки хліб, ПП Варяниця.
Вагомою є допомога Смілянського лісового господарства завдяки директорові Юрієві Сегеді. Також дякуємо ПП Павло Тугай та Балаклеївському сільському голові Ростиславу Ситнику.
Ось так, гуртом, зібравши продукти від місцевих небайдужих патріотів, волонтери та ВО «ЧЕРКАЩАНИ» сформували передачу для наших бійців.
- На передовій немає ніякого карантину. Наші солдати вірусів не бояться, бо треба захищати Україну від іншого смертельного ворога - РФ, - сказав Олександр Парахневич. – Там постійно ідуть бої, тож настрій у хлопців – бойовий! Немає коли сумувати і панікувати. Наші бійці завжди хоробрі та на позитиві.

Час плине швидко, вже пора збирати нову продукцію для наступної поїздки. Якщо хтось бажає долучитися до збору передачі в зону ООС - необхідні речі можна приносити на базу за адресою: вул. Незалежності,101, що розташована біля магазину «Порцеляна» поблизу центрального автовокзалу. Там завжди чергує хтось із волонтерів.

 

<
>
scroll back to top

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
У нашому районі рятувальники ліквідували 2 пожежі житлових будинків

28 березня 2024, 16:27

2024 03 28 pogegЗа минулу добу, 26 березня, на території нашого району рятувальники ліквідували дві пожежі у житлових будинках.


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.