Наша електронна пошта:
smila.ua@ukr.net
logo
icon-top-follow icon-top-fb

 

Agro robota

 

Стрічка новин

Авторизуватися через соціальні мережі:

 

 

 

Ukraine

 

Відео

Скандал на виконкомі – членам виконкому мало уваги міського голови (відео)

2020 02 24 vukonkom 

 

На 21 лютого знову було призначене засідання виконкому і воно знову не відбулося – не було кворуму. Тож присутні у залі члени виконавчого комітету почали з’ясовувати, хто з керівництва міста де перебуває у робочий час і хто що робить корисного для міста.
Оскільки в основному не було представників команди міського голови – тож голові і його прибічникам дісталося багато критики.
Одночасно і депутат, і член виконкому, і екс-секретар міської ради Віктор Федоренко обурювався, що не проводиться засідання виконавчого комітету і не вирішуються важливі для міста питання.
- Поки міський голова не наведе порядок з юридичного боку, депутати і члени виконкому його ігноруватимуть. До Олексія Цибка багато запитань. Так, його Верховний Суд поновив на посаді. Це зрозуміло. А чому на посаді секретаря з’явився Костянтин Синьогуб? Де рішення сесії про поновлення Синьогуба на посаді, за яке б проголосували депутати? Чому у Смілі на посади призначають «зальотних» немісцевих людей, які вчать нас, як нам жити? Чому міський голова не поважає виконком – призначив засідання і поїхав кудись? – запитував Віктор Федоренко. Він також вимагав звіту міського голови про вже пророблену ним роботу.
Тут слід зазначити, що міський голова Олексій Цибко раніше говорив, що не ходитиме на виконком, тому що його вивели із складу виконкому, він не може голосувати за питання.
А щодо звіту міського голови перед громадою – це слушне питання. Але ми вже неодноразово писали, що сміляни вимагають звіту про роботу від усіх представників влади – від кожного депутата, від начальників і керівників.

Депутат обласної ради та член виконкому Олексій Давиденко підтримував точку зору Віктора Федоренка. Як це виконком працює без міського голови? Хто візьме на себе відповідальність за події у місті? Міський голова має бути на виконкомі навіть без права голосу, він повинен давати свої поради, давати вказівки, очолювати.
- Олексій Цибко каже у всіх інтерв’ю, що 20 років у Смілі не було міського голови! Це якась єресь! Він говорить, а всі слухають і мовчать! Як це не було міських голів? Були. Не треба їх зневажати. Також всіх напружує «зальотна» команда міського голови. За які кошти вони проживають у готелі? Чому вони тут? – запитував Олексій Давиденко. А ще він помітив багато неточностей у бюджетному звіті, що надрукований у газеті «Сміла». Якщо порахувати всі суми – то цифри не сходяться. Кругом у бюджеті нестачі. Тож він запропонував начальнику фінуправління пояснити громаді цю ситуацію.
Член виконкому та громадський активіст Віктор Овчаренко сказав, що, дійсно, так не годиться працювати. Виконком дуже неорганізований. Призначається засідання. Частина людей кидають роботу, бізнес, свої справи… Приходять, чекають… А інші ігнорують засідання і воно знову не відбувається. Так скоро перестануть ходити на засідання і ті, що більш дисципліновані.
Члени виконкому ще висловлювали свої думки, але через 15 хвилин головуючий на засіданні заступник міського голови Павло Кондратенко оголосив, що виконком не відбувся через відсутність кворуму.
Фрагмент відео напруженої ситуації, яка виникла на засіданні, можна подивитись на каналі Сміла.ua

 

scroll back to top

Коментарі  

Михайло
+9 #1 Михайло 24.02.2020, 15:32
Клоуни, лицеміри та цинічни брехуни ось так можна охарактеризувати це кодло.
Цитата

Додати коментар

 

Захисний код
Оновити

t me

 

Дійові особи

Ігор ТАБУРЕЦЬ

Про роботу на обороноздатність країни

 

 

Олена МОНОВА

Про те, що війна завжди повертається туди, звідки прийшла

 

Марина ДАНИЛЮК-ЯРМОЛАЄВА

 

 

Про суть «мирних угод» в Стамбулі

 

 
 
Політика
Негайного відкриття реєстру декларацій не буде

06 вересня 2023, 17:32

2023 09 06 radaВчора Верховна Рада ухвалила законопроєкт № 9534, яким відновлюється електронне декларування. Однак негайного відкриття реєстру декларацій не буде. За цю правку народні депутати не проголосували.


Економіка
Чого чекати від посівної-2024 та яким буде врожай

19 березня 2024, 17:41

Наприкінці лютого в Україні стартувала посівна кампанія. Станом на початок березня ярими зерновими вже засіяли 68 тис. гектарів у 12 областях


Суспільство
Смілянська міська лікарня потребує донорів для поповнення банку крові

29 березня 2024, 10:33

2024 03 29 donorНа сайті Смілянської міської ради опублікували потребу у донорах крові


Цікаво
Пацієнт "залізних легень" провів в апараті понад 70 років

28 березня 2024, 17:31

2024 03 28 legeniУ США у віці 78 років помер Пол Александер — один з останніх пацієнтів "залізних легень". Він провів в апараті понад 70 років — BBC.


Афіша
За ініціативи AI HOUSE у Львові відбудеться Generative AI Spring School для ML-спеціалістів

19 березня 2024, 16:35

2024 03 19 gener1Завдяки спільним зусиллям AI HOUSE та Факультету прикладних наук Українського католицького університету у Львові запрацює школа з генеративного штучного інтелекту. Навчальний курс триватиме з 11 по 16 березня.